krzysiek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Może coś w stylu saltwater, np. Lefty's Deceiver? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ostatnio zająłem się tematem boleni na muchę, nakręciłem też nieco wzorów z myślą o tej rybie. Niestety moja warciańska populacja boleni jest na tyle kaprawa, że uparcie wychodzą mi do niewielkich mokrych wzorów - Partridge and Orange czy nawet Red Tag. Kiedy już przetestuję i ochrzczę bojowo moje streamery, to postaram się coś wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 DeceiverBiał puchowiec z marabutasyntetyczne muszki +- jak szczupakowe, tylko w rozmiarze 7-9cmGurglerChernobyl ant Wzorów jest sporo, w WTV dla Wujka jeden kręciłemNiektóre wzory na morskie trotki - tubisowe, też będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cos sie znajdzie na pewno http://www.qrystian.pl/pl_streamery,18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 GurglerOdnośnie boleniowych Gurgler'ów polecam artykuł naszego madziarskiego bratanka : http://globalflyfisher.com/fishbetter/asp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ukręciłem takie czupiradła i spasowały klonkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Coś takiego zrobiłem i zobaczymy co to z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 I co? Jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Poddaje się Bolenie będę łowił na casta .Może na łowiskach gdzie jest gęsto Rapy ale u mnie to taka sztuka dla sztuki.Natomiast Klenie i Jazie raczej w 90% będę łowił na muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No to źle bo liczyłem na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Chyba że tak no to spróbuję ale z wędka switch jeszcze nie wiem jaką ale może Andrzej S. vel LadyD doradzi bo też coś tam kombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 No to czekam na jakiś show galerii muszek boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzisiaj się zaparłem i wyjście było wyraźne i na 100% Bolenia na poppera piankowego[fotka 3 posty powyżej] tyle że sobie przyatakował akurat wtedy jak podciągałem,ale nabrałem przynajmniej nadziei mało brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dobrze, że próbujesz @Tomy. Chwilowo odpuściłem temat boleni i skupiam się na kleniach, ale miałem kilka wyjść tych ryb do mniejszych muszek, zatem jestem pewny, że łowić je można na muchę całkiem skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Następne testowe poppery Boleniowe.PIANKOWCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tomy, byłbyś w stanie zrobić same korpusy do popperów, ale w rozmiarze powiedzmy 8 - 10cm?Zależałoby mi na lekkości, bo to do much Takie o:http://www.uksaltwaterflies.com/acatalog/info_Edge_11.html http://www.uksaltwaterflies.com/acatalog/info_Edge_1.html http://www.uksaltwaterflies.com/acatalog/flytyingbodybuildin gmaterials_perfpopperbodykitblue.html Ok, 1,5cm do 2cm srednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kuba nie mam materiału te powyżej są 1cm/1cm z pianki po opakowaniu kotwic Decoy da się tymi cudakami machnąć już 7mką.Dzisiaj się umachałem okrutnie i był Bolek ze 40centymetrów tzn.hybryda ale wziął na konika polnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Sprawdzony na warszawskiej Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ale śliczna. Czy sam robiłeś? Jeśli tak to może masz steb by step oraz opis materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jeśli tak to może masz steb by step oraz opis materiałów? Streamer wykonany jest w całości z craft fur, hak to gamakatsu SC15 w rozmiarze 1/0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 To też powinno robić robotę http://www.wedkarstwotv.pl/wedkarstwotv-przeglad/porady/785- mucha-falkus-sunk-lure-kuby-standery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 To co prawda nie boleń, ale też srebrna torpeda Zobaczcie jaki sobie koleś sposób łowienia wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 boleniowy pewniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi