Kamil Z. Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Prosty wzorek, a jakoś tak wzbudza we mnie zaufanie No i lekkim kijem powinienem go "wypluć" na zadowalającą odległość... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 A takie cudo? Ni to popper, ni to powierzchniowy ślizgacz, tudzież muchowy odpowiednik "wielorybka" D. Duszy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Aaaaaa. To o tym Panowie stronę wcześniej debatowali... A pokażecie jak to cudo wygląda? P.S.Kto coś takiego ukręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Adam obiecał ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 To teraz wszyscy! :"Adam, Adam, Adaaaaam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Przecież to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dawaj Tomek ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Używaliśmy takich much w IE przy łowieniu bassow w oceanie. Dziś jestem w pracy, ale jutro moce zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Maciek przeciez Ty juz takie podobno masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Mam nie zaprzeczam przecież Ty mi je zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Jakiś czas temu ukręciłem kilka sztuk i próbowałem łowić w Wiśle na gurglera. Nie miałem na nie brania, ale może za słabo się starałem? Edytowane 10 Marca 2016 przez minkof 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi