Delux Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 W piątek zaliczę jednodniowy wypad na to jeziorko a raczej zbiornik zaporowy. Celem wyprawy jest szczupak i okoń. Czy jest na forum ktoś kto wsparłby mnie garścią informacji które rejony warto penetrować w poszukiwaniu drapieżnika? Będę wędkował z łodzi do dyspozycji mam silnik elektryczny i echo. Nie znalazłem żadnej mapki batymetrycznej więc kazda informacja na wagę złota. Baza wypadowa będzie w ośrodku Przystań i stad będę zaczynał pływanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Postaram się uraczyć Cię świeżymi informacjami bo wybieram się tam w czwartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sypki Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jeżeli chodzi ci o jez. Krzynia koło Dębnicy Kaszubskiej to mam trochę info, do niedawna wędkowałem tam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 @Sypki Dokladnie ten zbiornik. Wyslalem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Byłem dziś tak jak pisałem wcześniej. Łowiłem od 11 do 17. Skupiłem się na obławianiu okolic cofki z głębokości około 1,5 m. Złowiłem 2 małe szczupaki (50 i 60) i zaliczyłem 2 spady. Jezioro jest generalnie płytkie, trochę głębsze miejsca (3 - 4 metry) da się znaleźć jedynie w okolicach koryta Słupi ale są to kameralne rynienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi