BreederGoulda Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jak widać łatwo przywykliśmy do patologii trwale funkcjonujących w sporcie wędkarskim. Jak wobec tego pokonać inne patologie, skorośmy takie tolerancyjne są dla odruchowych zachowań ludzi uchodzących za elitę ?Nie na czasie z wiedzą jesteś, wędkarstwo nie jest sportem a związek PZW został wykreślony z listy sportowych. Tolerancyjni jesteśmy aż nadto jako naród, jako wędkarze jeszcze bardziej bo wciąż tolerujemy patologię jaką jest Twoje pisanie na tym portalu. Mało tego są tacy co mają litość nad tobą jak MOPS nad biedotą i starają się czasami Ci odpisywać byś nie poczuł się, że ktoś Ci przestał pomagać. Wiadomo ogólnie że pomaga się biednym, ułomnym i z problemami natury psychicznej bo tacy tego wymagają, a że my naród wyjątkowo tolerancyjny to pomagamy i pozwalamy żyć tej innej strefie społeczeństwa, tobie również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie na czasie z wiedzą jesteś, wędkarstwo nie jest sportem a związek PZW został wykreślony z listy sportowych. Tolerancyjni jesteśmy aż nadto jako naród, jako wędkarze jeszcze bardziej bo wciąż tolerujemy patologię jaką jest Twoje pisanie na tym portalu. Mało tego są tacy co mają litość nad tobą jak MOPS nad biedotą i starają się czasami Ci odpisywać byś nie poczuł się, że ktoś Ci przestał pomagać. Wiadomo ogólnie że pomaga się biednym, ułomnym i z problemami natury psychicznej bo tacy tego wymagają, a że my naród wyjątkowo tolerancyjny to pomagamy i pozwalamy żyć tej innej strefie społeczeństwa, tobie również. Ja bym Ci dał ostrzeżenie na ostudzenie. Po co te żale i obrażanie??? I Ty chcesz stanąć na czele wszystkich wędkarzy po rozwiązaniu PZW??? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Nikogo nie obrażam napisałem o wiele kulturalniej niż ostatnio Sławek pisze, nie nazwałem go też nijak bezpośrednio personalnie co on stale robi. Żali żadnych również nie wylewam bo mnie to mało interesuje czy ktoś ma jakieś problemy z głową. Porównałem bardzo delikatnie Sławka do innej sfery społecznej, on wszystkich wędkarzy nazywa ochu.ałymi. Poczytaj w dziale C&R. Nigdy nie byłem i nie jestem za rozwiązaniem PZW bo powstanie anarchia nad wodami. Jestem za głęboko idącą reformą zaczynając od zmian w kołach, okręgach po ZG. Ja na czele PZW, zbyt maluczki jestem choć pomysły mam. Edytowane 24 Października 2016 przez Hunter_pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hunter - to, że nie rozumiesz o czym Sławek pisze nie znaczy, że musisz go obrażać. Sprawdź lepiej czy jesteś na czasie ze swoją wiedzą jeśli chodzi o serwisowanie kołowrotków bo niejednokrotnie wykazywano ci jej brak. Jestem przerażony co by było gdyby osoby mające problemy ze zrozumieniem słowa pisanego miały nieść zmiany w PZW. A na dodatek tak bezkrytyczni wobec siebie i idący w zaparte megalomani. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Ha haa:"Z ciekawostek można dodać, że żywym rybom nie można robić zdjęć – znane są przypadki, że zrobienie sobie fotografii z pięknym okazem karpia, który następnie został z powrotem wpuszczony do wody kosztowało wędkarza 750 euro"Tak,że koledzy - uwaga z fotkami bo za granicą podpadacie pod paragraf:) w Szwajcarii był przypadek 10000 chf za sesje z ponad metrowym szczupakiem ps. prosty sposób na niewymiarowe rybki to haki bez zadziorów, przy odrobinie dobrej woli same się wyhaczają... sam stosuje i jest git, zresztą taki obowiązek wymiarowe beretuje bo nie stać mnie na mandaty a tu państwo policyjne niestety ha ha ha ps. ban pewnie poleci ale lepszy ban niż wysoki mandat sory za szczerość takie realia, nie mam nic przeciwko ziw ale tu gdzie mieszkam to jak chcesz łowić rybki to musisz je zjeść z małymi wyjątkami np. świnka pod całkowita ochroną a lipieni bodajże można zabrać coś koło 10 na rok Edytowane 24 Października 2016 przez Wilku82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hunter - to, że nie rozumiesz o czym Sławek pisze nie znaczy, że musisz go obrażać. Sprawdź lepiej czy jesteś na czasie ze swoją wiedzą jeśli chodzi o serwisowanie kołowrotków bo niejednokrotnie wykazywano ci jej brak. Jestem przerażony co by było gdyby osoby mające problemy ze zrozumieniem słowa pisanego miały nieść zmiany w PZW. A na dodatek tak bezkrytyczni wobec siebie i idący w zaparte megalomani. podkreślam nikogo nie obraziłem a tym bardziej Sławka, doskonale rozumiem co on pisze i właśnie dlatego uważam że to patologia,tyle że patologia w słowie. Nie napisał nic o czym byśmy nie wiedzieli, wałkuje wkoło to samo ubierając w coraz gorsze słowa. Wkoło obraża wszystkich wędkarzy a sam inny nie jest, stale najeżdża na redaktora pisma wędkarskiego, dla mnie mało ważne czy sensownego pisma czy kolorowanki dla młodzieży i dziadków. Nic nowego Sławek nie wnosi a styl jego pisania niestety na coraz niższym poziomie. O mój serwis się nie martw bo to nie twój problem, jak się tym zajmiesz będziesz robił może lepiej niż ja jeśli wogóle masz o tym ciut pojęcia ale to znów nie moje zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Pojawiło się kółeczko wzajemnej adoracji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 podkreślam nikogo nie obraziłem a tym bardziej Sławka, doskonale rozumiem co on pisze i właśnie dlatego uważam że to patologia,tyle że patologia w słowie. Nie napisał nic o czym byśmy nie wiedzieli, wałkuje wkoło to samo ubierając w coraz gorsze słowa. Wkoło obraża wszystkich wędkarzy a sam inny nie jest, stale najeżdża na redaktora pisma wędkarskiego, dla mnie mało ważne czy sensownego pisma czy kolorowanki dla młodzieży i dziadków. Nic nowego Sławek nie wnosi a styl jego pisania niestety na coraz niższym poziomie. O mój serwis się nie martw bo to nie twój problem, jak się tym zajmiesz będziesz robił może lepiej niż ja jeśli wogóle masz o tym ciut pojęcia ale to znów nie moje zmartwienie.Skoro on obraża, czy to stanowi podstawę żeby robić dokładnie to co on??? Jeśli silnie razi Cię obrażanie dosłowne, bądz między wierszami zgłoś post do moderatora i napisz mu o tym. Powołaj się na konkretny punkt regulaminu forum. Wzajemne obrażanie ,,bo on tak robi" jest niedojrzałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Niech mi ktos wytłumaczy gdzie na tej stronie @SOB kogoś obraził? ....Ja tu widze obrażanie ale przez zupełnie kogo innego....Sławek pisz po chłopsku bo ciężko niektórym zrozumieć :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Prawda zawsze w oczy kole..Naprawdę nie oczekuje ochrony, ani tez nie potrzebuję obrony przed zdumiewająco licznymi także i tutaj, uosobionymi przypadkami chodzącego nieszczęścia. Od nich akurat nie spodziewam się zrozumienia, albowiem jestem dla nich kontrapunktem. Współczuję im, ale nie przykładam większego znaczenia - choć są w środowisku jakby nie patrzył, niezbywalni.. Związkowa wersja sportu, zwłaszcza jej flyfishingowej, nadspodziewanie ułomnej pośród innych postaci, wymaga natychmiastowej sanacji. Spodziewam się raczej sanacji odgórnej, zarządzenia powrotu do bardziej cywilizowanej normy, skoro członkowskie doły do których niewątpliwie należą utytułowani ściganci nie są w stanie, nie rokują najmniejszej nadziei na zmianę kiepskich standardów.. Skąd ja to znam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Taaa..Ciebie(ciebie?) też kole... I jak wyjaśnisz,że to nie owe "doły" ustalają zasady gry,lecz góra? I doły wg cb mają protestować przeciw temu co ustala wielbiona przez cb góra? Protestuj waść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi