Skocz do zawartości

Przyłowy 2011

Kamil Z.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :D

Pozwolę sobie otworzyć wątek (choć taki mi się trafił w tym dziale :mellow: ) zawierający relacje z Waszych mniej lub bardziej pożądanych przyłowów :D

Miały być jaśki...i były...Miały być klenie...i niby też były...Ale ich nie planowałem, choć to już kolejny sezon, kiedy wiosenne białoryby mają ochotę na coś bardziej mięsistego

Podczas zeszłotygodniowych poszukiwań jaziokleni trafiły się także inne rybki... Instinctem 3cm zainteresowały się dwie całkiem przyjemnych rozmiarów(dobre i grube 35cm.....płocie

Zdjęcia tej, co lepiej wyszły(eh, ten samowyzwalacz )

http://img263.imageshack.us/img263/6312/potkay.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/8731/poteczka.jpg

Pozdrawiam i taaaaakich przyłowów !

Kamil Z.

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

tylko 35cm?!?

Moja płotka miała 4 dychy! Że też takie nie chciały brać na spławik, gdy jako chłopak siadałem z robaczkiem nad brzegiem jeziora. :lol:

Widać te odrzańskie mają więcej drapieżnych zapędów. 4 cm Instinct nie był zbyt wielki.

.

Za pomoc w zdjęciu tradycyjne słowa uznania dla Andrzeja!

post-43-1348915387,2204_thumb.jpg

trochę małe zdjęcie, ale czy to nie jest mała certka?!?

Ja dwa lata temu w środku lata złowiłem na małego wobka całkiem wyrośniętą piekielnicę. Więc białoryb też czasem goni drobnicę...

a wrocławskie płotki? jeszcze kilka dowodów i może by się tak świadomie nastawić... hahahaha B) :lol:

ja byłem zaskoczony siłą ataku i zaciętością tej mojej kluseczki...

oczywiście piekielnicę a nie pielęgnicę... sorki za błąd.

trochę małe zdjęcie, ale czy to nie jest mała certka?!?

Ja dwa lata temu w środku lata złowiłem na małego wobka całkiem wyrośniętą pielęgnicę. to :lol: iście nietypowy przyłów widać u was woda dobra to i się spodobało nowe mieszkanie co mojej rybki myślałem że to bolenik ale po bliższym przejżeniu zdjęcia obstawiałbym na ukleję które często atakują mini przynęty

fajne płocie zawsze by je można podciągnąć pod jazie :D bo płetewki mocno krwiste no i mają instynkt drapieżnika a to mój skromny przyłów z piewszego wyjazdu nad wisłę http://img688.imageshack.us/img688/9654/p3312179.jpg

Uploaded with ImageShack.us

witam, co to za przyneta? jakies rekodzielo?

gratki koledzy za te plocie!!!!

witam, co to za przyneta? jakies rekodzielo?

tak hand made dostałem od znajomego choć czyjego jest autorstwa nie wiem taki tonący żuczek wersja mini :mellow: baloo może masz rację ze to nie ten gatunek o którym myślałem choć ja na początku dałbym sobie rękę uciąć :lol: że to ukleja pozdrawiam