Zanderix Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Na Żuławach też płotkom się coś teges zrobiło w główkach i zasmakowały w silikonie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ale spasiona!!Się nam rozkręciły w tym sezonie....płoteczki Gratulacje. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Może pora założyć wątek Płocie 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 zjaziowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariani Icz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jakoś nie podobna do okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Brzydko mi fota wyszła ...-->ale za to płoć fajowa:)Na gumeczke:)Silna ryba.Szczególnie duża rzeczna płoć gnie kija aż miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 WitamA u mnie dzisiaj takie całkiem ładne świństwo się powiesiło, to już druga na spinning, tym razem z odry przy jaziach i kleniach.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 . Drapieżny lesio z Zalewu Zegrzyńskiego. Przyłów przy okoniowaniu. Ryba była niestety zmęczona tarłem, więc wiele na kiju nie pokazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratuluje Friko. Zyciowka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie, no co Ty. Kiedyś jak łowiłem na grunt miałem na rozkładzie sporo większe. Teraz leszcza zdarza mi sie złowić jako przyłów tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie, no co Ty. Kiedyś jak łowiłem na grunt miałem na rozkładzie sporo większe. Teraz leszcza zdarza mi sie złowić jako przyłów tylko. Ja chyba nie mam 30 cm w leszczu przekroczonych. Wiec dla mnie bylaby zyciowka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nie zawsze się farci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Waldku, Ale sie trafilo Eh. Wniosek : moze byc tylko lepiej! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @popper - czy zastosowałeś opisaną pezez @zorro w innym wątku metodę : zacinanie ryby (również tej domniemanej czytaj zaczep) tak żeby sprawdzić czy przypadkiem nie da się rady oderwać łba od całej reszty? ps. paskudztwo, już chyba stary kalosz lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jakiś tydzień temu mi się trafił też leszczu--> miał byc kleńLeszczu sie skusił na wobka-okonka 3.5cm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Waldku,można spojrzeć na to zdarzenie bardziej optymistycznie ,w/g mnie wniosek jest jeden: skuteczność tego woblera jest bezapelacyjna,gratulacje dla producenta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To tylko stare Dorado, wygrzebane za przyczyną pewnej starszawej szczupaczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Jeden z moich holi odbywał się w przestworzach. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Qrcze, na co wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie na muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Przywalił w Dorado Alaskę. W zasadzie z opadu bo wobler już zbliżał się do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 A miał być szczupaczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 I po ptakach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Gacka i ja kiedyś złowiłem łowiąc nocą sandacze zastanawiałem się co tak długo guma spada , po zwinięciu niezłe zdziwienie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Głowatka ? Na jakim akwenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi