ziom7 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ten sumik karłowaty ma nie tylko dziwne oczy ,ale zęby podobne do ludzkich i ilość wąsów też jest inna O fuck, co to jest??? chyba nie majstrowałeś photoshopem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 U mnie na Zalewie Zegrzyńskim ostatnio trafiła się....rybitwa. Wzieła z opadu....do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 fotka nie jest najlepszej jakości,ale sumik jest autentyczny bez podrasowywania. Myśle , że to wpływ zanieczyszczeń wody w naszej Wiśle. Po ukłuciu sie jednym z kolcy jadowych tego stworka w palec , przez miesiąc mi sie goiła ranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Najlepsze na leszcze są małe obrotóweczki 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Świnka 49 cm, miała przygodę z drapieżnikiem, ale po raz kolejny jej się udało Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wszyscy ten powodziowy atakują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Co to znaczy wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 hehe, chodziło mi o to że często uczęszczany Oczywiście ryba piękne i szczerze gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Łatwy i szybki dojazd, jak ktoś wie gdzie i kiedy łowić to ma szanse na fajną rybkę. Wiem, że sporo ludzi tam łowi, ale mi to nie przeszkadza, nie łowię w godzinach szczytu mam swoje pory dnia i nocy i miejsca jak mam więcej czasu to wolę jednak wędkowanie za miastem, a z racji, że łowię prawie codziennie nie zawsze jest ochota i czas gdzieś jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przy orce Wiślanego dna za sandaczami , ten osobnik wziął na ripera.Tym większe zdziwienie , że podobno ostatniego wyłowiono w roku sześdzieiątym.Nie wiem czy to odradzanie sie ,czy uciekinier ze stawów . Łoł! Jesiotr Wiem że Barycz/Odrę zarybiają jesiotrem (reintrodukcja) - może i do Wisły nieco wpuszczono - bardzo cieszy taki powrót danego giganta (przyszłego) do rzeki - a łowca to szczęście ma niebywałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam.Chodząc ostatnio za pstrągami po Sanie trafił mi się taki oto przyłów .Ryba miała 112 cm wzięła na aglię 1 srebrną.Sprzęt miałem typowo pod pstrąga czyli kijek ATC 2.13,CW.1-7 ,żyłka 0.16.Hol trwał 30 minut,głowatka oczywiście wróciła do wody cała i zdrowa choć trochę wymęczona.Życzę wszystkim takich przyłowów. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Gratulacje! Załóż watek głowacica 2011, chyba jeszcze takiego na j.pl nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam , To wręcz niewiarygodne , że udało Ci się złowić głowę na takim sprzęcie. Nawet jak na pstrągowe łowy na Sanie zestaw jest dość delikatny. Szczere gratulacje! PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 No nie wierzę Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 łoo ekstra:)super gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Piękna ryba! Żyłka 0,16...to się nazywa dobrze wyregulowany hamulec kołowrotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Piękna ryba! Żyłka 0,16...to się nazywa dobrze wyregulowany hamulec kołowrotka... Poprostu ma sie dobre umiejętności,szybko sie biega i tak jak napisaleś ma sie dobrze wyregulowany hamulec ja niedawno na 0,16 wyciągnąłem sumka 125-127cm Gratuluje głowatki piękne rybsko i tym wieksze gratulacje za wyciągniecie na tak delikatnym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dzięki Sprzęcik przeszedł ciężką próbę , ale dał radę.Udało mi się ją wyholować bez problemów dlatego że wzięła w miejscu pozbawionym roślinności,korzeni i głazów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ciekawe też ile ryb się najpierw zrywa na takiej 0,16 aby dojść do wprawy w holowaniu ponad metrowych ryb na nitkę... Będę się spierał, że nawet jak na pstrąga, to trochę przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Chyba nigdy nie łowiłeś na Sanie .Łowię ryby od 11-go roku życia i nie przypominam sobie żeby mi jakaś ryba zerwała żyłkę!Piszesz tak bo pewnie masz problem z wyholowaniem ledwie wymiarowej ryby na sznur od bielizny. A druga sprawa to pewnie cię zazdrość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Robert, zdobyłbyś się na trochę bardziej merytoryczną wypowedź... Znam Mateusza, co prawda nie osobiście, nie od dziś i widziałem, że wyholował kilka ryb, całkiem sporo wiekszych, niż wymiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ten sumik karłowaty ma nie tylko dziwne oczy ,ale zęby podobne do ludzkich i ilość wąsów też jest inna Ale mutant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Chyba nigdy nie łowiłeś na Sanie .Łowię ryby od 11-go roku życia i nie przypominam sobie żeby mi jakaś ryba zerwała żyłkę!Piszesz tak bo pewnie masz problem z wyholowaniem ledwie wymiarowej ryby na sznur od bielizny. A druga sprawa to pewnie cię zazdrość zżera Ryba piękna i należą się wielkie gratulacje. Za to poziom wypowiedzi wręcz odwrotnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Oj Panowie Rybka piękna gratulacje - po pierwsze bo to żadkość, po drugie na takim sprzecie to już wyczyn. Mateusz masz sporo racji i zgodze się, że łowienie na żyłkę poniżej 0,20 na małej rzece pstrągowej ze zwaliskami i innymi zaczepami mija się z celem.Łowienie w Sanie to faktycznie zupełnie inna bajka i można sobie tam pozwolić na wiele większą finezję. @robert74 po co te nerwy? Można przecież w merytoryczny sposób uzasadnić użycie takiej żyłki. Patrz powyżej. Wszyscy się tu od siebie uczymy i jeśli ktoś ma odmienne zdanie nie trzeba się od razu rzucać na kolegów z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Chyba nigdy nie łowiłeś na Sanie .Łowię ryby od 11-go roku życia i nie przypominam sobie żeby mi jakaś ryba zerwała żyłkę!Piszesz tak bo pewnie masz problem z wyholowaniem ledwie wymiarowej ryby na sznur od bielizny. A druga sprawa to pewnie cię zazdrość zżera Akurat nie piłem do Ciebie tylko do innego mistrza holu delikatnymi zestawami. Przyłów może się trafić każdemu. a zazdrość? trochę źle trafiłeś. Gdyby ta głowatka padła w zamierzonych łowach, to może i tak... Z mojej strony koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi