Myku1987 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To i ja coś dodam.Okoniowy prosiak:lol: .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Akurat nie piłem do Ciebie tylko do innego mistrza holu delikatnymi zestawami. Przyłów może się trafić każdemu. a zazdrość? trochę źle trafiłeś. Gdyby ta głowatka padła w zamierzonych łowach, to może i tak... Z mojej strony koniec OT. Baloo do kogo i do czego pijesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Chyba nigdy nie łowiłeś na Sanie .Łowię ryby od 11-go roku życia i nie przypominam sobie żeby mi jakaś ryba zerwała żyłkę!Piszesz tak bo pewnie masz problem z wyholowaniem ledwie wymiarowej ryby na sznur od bielizny. A druga sprawa to pewnie cię zazdrość zżera dla mnie poziom tej wypowiedzi to dno niestety coraz czesciej pojawiają sie tacy 'Kozacy' a co do grubości żyłek to Mateusz ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Panowie sam temat się zwie-->PRZYŁOWY..więc chyba jasne ,że w tym temacie będą różne dziwne rzeczy typu sumy na 0.14 czy wzdręgi na 0.35.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 witam.@robert gratuluję pięknej głowacicy wyholowanie takiej rybki na żyłkę 0.16 to naprawdę sztuka A żeby nie zaśmiecać wątku kolejnym offtopem dorzucę mój kleniowy przyłów. Sprzęt typowo kleniowy kijek Cormoran Black Star 3/18g 2,7m, Daiwa Caldia 2500x i żyłka 0,14. Rybka złowiona dnia 28.06.2011r. Walka była trudna i długa. Rybka mierzyła 65 cm. Uploaded with ImageShack.usiiiii plum do wody Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Kostek - przyłów, nie przyłów - do osobnego wątku z tą panią, bo zasługuje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 DYSKUSJA O MOCY ZESTAWU ZOSTALA WYDZIELONA Z WATKU O PRZYLOWACH. ZAPRASZAMY DO DZIALU OGOLNEGO. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dzisiejszy Spiritowy przyłów, długa fajna walka na delikatnym kiju i na powodziowej wodzie, Uploaded with ImageShack.usGuide select do 18 gramStradic 4000 FEżyłka 0,22Spirit 9 Dzięki Tomek za podebranie tego brzydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ale brzydactwo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 większego brzydactwa nie widziałem w naszych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 większego brzydactwa nie widziałem w naszych wodach Ja widziałem....Taką ze 120cm+.....też tołpygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 wyglada jak by trzymana do gory nogami ..sorry do gory pletewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Piękna ryba. Taka... sina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Wcale nie taka brzydka 115cm z Oderki. URL=http://www.fotosik.pl][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mam nadzieje, ze nie wrocily do wody:) p.s. W sensie, jak to sztuczny zamkniety prywatny zbiornik to se mogly wrocic;) EDIT: odrazu uprzedze, nie jestem zwolennikiem gatunkow sztucznie itrodukowanych do naszych wod. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Przypadkowo mi uciekla podczas sesji w wodzie...normalnie bym zabił i ZJADŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Przypadkowo mi uciekla podczas sesji w wodzie...normalnie bym zabił i ZJADŁ Bywa... Nie wazne co, wazne aby to dziadostwo i poklosie peerelu zniknelo z naszych wod, bo gosporadka zarybieniowa do dzisiaj nawet nie jest nasza mocna strona (oczywiscie nie wszedzie i idzie po malu ku lepszemu:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Krzysiek, mam nadzieję że na pierwszym zdjęciu masz majtki? Strach pomyśleć co mogłoby powstać z takiego tarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Krzysiek, mam nadzieję że na pierwszym zdjęciu masz majtki? Strach pomyśleć co mogłoby powstać z takiego tarła Karaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Były jeszcze lepsze figle w wodzie no ale tarła to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Moja też wróciła do wody, ale specjalnie, jakoś szkoda byłoby mi zabijać tą zezowatą rybę, ogólnie szkoda stworzenia, z przyzwyczajenia wypuściłem, a później pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Krzysiek, kawał świni Graty!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Oj Krzyś zaczynam się bać wspólnego pływania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 A to 115cm z Oderki to na jkim sprzęcie ciągnąłeś? .... i podejrzewam, że jazda była nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja bym szczelał ale dam Krzysiowi odp ale stawiam na ulubiony zestaw ważący 550 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi