Skocz do zawartości

Przyłowy 2011

Kamil Z.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Akurat nie piłem do Ciebie tylko do innego mistrza holu delikatnymi zestawami. Przyłów może się trafić każdemu.

a zazdrość? trochę źle trafiłeś. Gdyby ta głowatka padła w zamierzonych łowach, to może i tak...

Z mojej strony koniec OT.

Baloo do kogo i do czego pijesz??

Chyba nigdy nie łowiłeś na Sanie :angry: .Łowię ryby od 11-go roku życia i nie przypominam sobie żeby mi jakaś ryba zerwała żyłkę!Piszesz tak bo pewnie masz problem z wyholowaniem ledwie wymiarowej ryby na sznur od bielizny. :angry: A druga sprawa to pewnie cię zazdrość zżera :lol:

dla mnie poziom tej wypowiedzi to dno niestety coraz czesciej pojawiają sie tacy 'Kozacy'

a co do grubości żyłek to Mateusz ma racje

witam.

@robert gratuluję pięknej głowacicy wyholowanie takiej rybki na żyłkę 0.16 to naprawdę sztuka :huh:

A żeby nie zaśmiecać wątku kolejnym offtopem dorzucę mój kleniowy przyłów. Sprzęt typowo kleniowy kijek Cormoran Black Star 3/18g 2,7m, Daiwa Caldia 2500x i żyłka 0,14. Rybka złowiona dnia 28.06.2011r. Walka była trudna i długa. Rybka mierzyła 65 cm.

http://img199.imageshack.us/img199/4495/28062011253.jpg

Uploaded with ImageShack.us

iiiii plum do wody

http://img42.imageshack.us/img42/7145/28062011255.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 3 tygodnie później...

Przypadkowo mi uciekla podczas sesji w wodzie...normalnie bym zabił i ZJADŁ :unsure:

Bywa...

Nie wazne co, wazne aby to dziadostwo i poklosie peerelu zniknelo z naszych wod, bo gosporadka zarybieniowa do dzisiaj nawet nie jest nasza mocna strona (oczywiscie nie wszedzie i idzie po malu ku lepszemu:)

pozdro