ZiomSeb Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ło matko z tym karpiem to naprawde niezly odjazd doslownie i wprzenosni. Gratulacje kawal rybska, walka musiala byc naprwde porzadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Mniej więcej rok temu o tej porze miałem podobną przygodę, tyle że mój karp miał około dychy, zapięty był za plecy, na wodzie stojącej i ostatecznie go nie wyjąłem. Pamiętam jak klęczałem w pływadle z trzeszczącym kijem, zastanawiając się czy istnieją dwumetrowe szczupaki Gratuluję i zazdroszczę emocji, bo musiało być jeszcze daleko grubiej niż u mnie Poniżej wtorkowa brzana pod 70 podhaczona przez kumpla (również za plecy) na napływie wiślanej główki. Miałem nie wrzucać, ale rzadko podobają mi się zdjęcia własnego autorstwa, to pomyślałem że się pochwalę Hol również był niekiepski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Na bezrybiu i rak ryba Wziął z opadu woblera, poprawnie chwycił obydwie kotwice, aż ciężko było go ściągnąć. Ale oczywiście C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 To akurat szkodnik,nie wolno ich wypuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Sam jesteś szkodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Sam jesteś szkodnik http://pl.wikipedia.org/wiki/Rak_pr%C4%99gowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Karp w rzece,czy byczek też są szkodnikami...a jakoś nikt się czepia że pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 regulamin się kłania 3.7. Raków pręgowatych, raków sygnałowych oraz ryb z gatunku trawianka, czebaczek amurski i sumik karłowaty po złowieniu nie wolno wypuszczać do łowiska, w którym je złowiono, ani do innych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mea culpa. Sprawdziłem dopiero po fakcie jaki to gatunek raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 U mnie ostatnio znajomi na Narwi łowią po 2 -4 na głowę liny na seledynowego paprocha i trafiają się leszcze płocie i wszystkie za pysk nie pod haczone czy ryby przed zimą za gryzają wszystko co się rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Hej.Linek z listopada okolo 40cm zlowiony na paprocha przy okazji okoniowania juz drugi raz mi sie trafil lin na spinning.Pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Piekny i glowa podobna do karpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rzeczywiscie byl(jest nadal)bardzo ladny taki zdrowy ,silny i gruby prosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mimo, że to niezębate stworzenie, to wg mnie jedno z piękniejszych w naszych wodach Gratuluję złotozielonego prosiaczka na spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Letni leszczyk trafil sie podczas boleniowania na Widla.Zapiety w okolicy pyszczka :)Fotka slaba poniewaz robiona tel.Pozdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mial byc sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ładny leszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jaki byk! ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Woblerus , wklej chlopakom tego lososia - tez mial byc przeciez sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Los gdzies jest a leszczyk?nie wiem.Uznalismy z kolega ze do zdjecia sie nadaje,ale patelni takiej duzej to ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mi dziś zamiast okonia uwiesił się lin 38cm na raczka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mi dziś zamiast okonia uwiesił się lin 38cm na raczka ;D Skoro tak, to trza było zrobić fotkę i założyć wątek na 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie wiozłem aparatu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi