Thymallus Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Buri o jakiej Ty drugiej turze piszesz na otwartym forum i machanniu lekkimi wabikami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Remek, niestety 13-16 nie ma mnie, nie jestem w stanie przyjechać, bardzo mi przykro, to była niepowtarzalna okazja spotkania wielkiej grupy świrów takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Bardzo żałuję. Niestety inne terminy nie wchodziły w grę z pewnych względów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 PIKE jakby nie patrrzeć masz u nasnagane któa niewątpliwie będzieszmusiał odpracować - o karniakach to juz nawet nie wspomne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Moj kolega jak sie spóźnił na imprezę SYLWESTROWĄ do dostał takiego karniaka, ze po 15minutach, impreza sie dla niego skończyła po przysłowiowym stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 marcin co zrobisz taki life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ja też się piszę A mówiąc o negocjacjach cenowych:obliczyłem wg cennika że przy grupie 12-sto osobowej bez żadnych dodatkowych zniżek koszt 3-dniowego łowienia z dwoma noclegami,trzydniową opłata za korzystanie z kuchni i opłatą za trzy dni używania silnika dzielona na dwie osoby na łódce wychodzi 390 PLn bez łaski.Pan Klaudiusz daje nam przy proponowanej cenie 300/os 23,08% zniżki.To co teraz napiszę może być mylne ale... .Wydaje mi się że w tym terminie obłożenie stanicy sięga nie więcej niż 50%.Biorąc pod uwagę ,że część wędkarzy przyjeżdża z rodinką mniej zarabiają na samych licencjach.Poza tym przy mniejszej liczbie osób w segmencie za sam segment też mają mniej grosza.Myślę ze gdyby nasza grupa liczyła 30-36 osób to nawet przy cenie 250/os by na tym nie stracili.Boje sie tylko czy będzie dość łódek dla tylu osób Buri może użyjesz powyższych argumentów w negocjacjach?Tylko czy będzie tylu chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Używałem wszystkich argumentów, tego też. Jeśli będzie 30 osób (łodzie dowiozą) to cena będzie wynosić również 300zł, ale będziemy mieli w tym wyżywienie. Patrząc jednak na ten post nie sądze, że uzbiera się 30 osób.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jak już wspominają, że w promocji będziemy mieli jedzonko gratis to ja bym uważał na takie żarełko sami sobie jedzenie złowimy to ja bym jeszcze prosił o jakieś namiary na to łowisko, gdzie to jest? kolo jakiego dużego miasta ? czy na miejscu będzie można dokupić sobie jakiś sprzęcik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 nie wiem jak teraz, ale na miejscu można zaopatrzyć się było w ofertę Krokusa. I na PIasecznie i na Wygoninie. Tyle, żę Artur Banachowski się z Buzalskimi żegna (lub juz pożegnał) i niewykluczone, że i sklepik też... Zaraz spytam Żbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Od Twojego miasta to pojedziesz lewym brzegiem rzeki w kierunku jak ona płynie, a potem jakieś 7o-50 km przed ujściem skręcisz w lewo. Też jakieś 70 km i się spytasz.Trochę sprzętu jest, ale zabierz gruby portfel z kasą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @ Marcinhttp://lowisko-piaseczno.pl/wygonin/regul.htmTu masz stronę.A propos chciałem dodać że praktycznie nikt chyba nie będzie zabierał złowionych ryb i to też jest jakiś wymierny zysk(no chyba że coś łososiowatego na tatara )Ale jeśli uzbieramy te 30 osób i będzi w tym żarcie to cenę uważam za rewelacyjną!(znając troszkę pana B )Miłośnicy jerkingu wszystkich krajów DOłączcie się!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Marcin! Zajrzyj TU: http://www.lowisko-piaseczno.pl/ Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 W związku z przyszło likwidacją łowiska, Krokus zwinął sklep na Wygoninie.... Czyli nie ma możliwości zakupu na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Mareczku! Nie siej propagandy! Krokus nigdy nie miał sklepu na Wygoninie! Organizował tam w zeszłym roku Puchar Rybiego Oka i w czasie tego wydarzenia (w którym zresztą brałeś udział) prowadził pokazy i sprzedaż sprzęty St. Croix i innych producentów z oferty swojego sklepu. Artur B. mał zawsze kilka dobrych, elitarnych wędek w tzw. sekretariacie do sprzedaży dla naprawdę bogatych i nie liczących się z groszem klientów, ale nigdy to nie był sklep.A o odejściach Artura B. z Piaseczna słyszałem przez ostatnie 2 lata co najmniej 5 razy i jak dotąd chłopina dalej pracuje dla Buzalskich... hihihii Nie siej więc defetyzmu, chyba, że masz pewne informacje...Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Rozmawiałem wczoraj z Arturem i nic nie wspomniał ani o likwidacji łowiska ani o swoim odejściu.Zreszta do jego odejść podobnie jak Gadda tak sie juz przyzwyczaiłem że nie robi to na mnie wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 a gucio!Krokus miał i na Piasecznie i na Wygonie swój towar. Artur tym zawiadował. Że lady nie było? Bo i sklep nie był typowy. Na puchar nic nie musieli (prawie) przywozić bo reszta była na miejscu. (autocenzura )Chyba, że Krokusy kłamią, o co bym ja osobiście ich nie podejżewał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Towar Krokusa na Piasecznie,którym zawiadywał Artur to właśnie te pare elitarnych wędzisk, które stały sobie w kąciku w sekretariacie... Mój znajomy z Rzeszowa kupił tam muchówkę St. Croix za cenę 20% wyższą niż niż w internetowym sklepie Rybiego Oka... Taki to był sklep... Ale widocznie ten handelek nie szedł i wycofali te niesprzedane od Buzalskich... A skąd informacja o likwidacji czy zamknięciu Łowiska Piaseczno czy Wygonin? Czy to przypadkiem nie pobożne życzenia? Z tego co wiem w lecie nie było tam żadnego wolnego miejsca... Nie zarzyna się kury co złote jajka znosi..Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 od nich. MOże sie mylą, ale tak mówią... Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Panowie! Póki co łowisko istnieje i chyba będzie istnieć 14-16 pażdziernika,więc skupmy się na kompletowaniu zlotu.jestem pewien że tam na miejscu łatwiej będzie wyjaśnić wszystkie wątpliwości a i zabawa będzie first quality! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 RemekBuriXaviFrikoMifekMarcinRocky Heh...7 osób to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Właśnie rozmwaiłem z JAKUBKIEM. Obiecał zaktualizować dziś listę, ale z tego co wiem, to ekipa ze Świnoujścia jedzie w pełnym składzie - a wraz z nią i ja... Więc mamy 3 dodatkowe osoby: Jakubek; Komancz oraz Grisha Ponieważ Komancz jest w chwili obecnej za morzem to też pewnie szybko swojej obecności nie potwierdzi, ale z tego co wiem jemu ten termin też odpowiada. Zreszta Jakubek chyba będzie wiedział wiecej niż ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 No to jest na 10, niestety nadal trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 wiem.... chcoaz male grona tez maja swoje zalety... niestety finansowo to nie najlepsze rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Wygląda na to że faktycznie na tym forum to najwięcej jest teoretyków wirtualnych ajak jest okazja spotkać się w wędkarskim realu to cichosza! <_< Mimo to jestem optymistą więc ponawiam apel! Panowie!!!! kroi się impra o jakiej największym filozofom na tej planecie się nie śniło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi