Skocz do zawartości

I Ogólnopolski Zlot Miłośników Jerkingu

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ja też się piszę :mellow:

A mówiąc o negocjacjach cenowych:obliczyłem wg cennika że przy grupie 12-sto osobowej bez żadnych dodatkowych zniżek koszt 3-dniowego łowienia z dwoma noclegami,trzydniową opłata za korzystanie z kuchni i opłatą za trzy dni używania silnika dzielona na dwie osoby na łódce wychodzi 390 PLn bez łaski.Pan Klaudiusz daje nam przy proponowanej cenie 300/os 23,08% zniżki.To co teraz napiszę może być mylne ale... .Wydaje mi się że w tym terminie obłożenie stanicy sięga nie więcej niż 50%.Biorąc pod uwagę ,że część wędkarzy przyjeżdża z rodinką mniej zarabiają na samych licencjach.Poza tym przy mniejszej liczbie osób w segmencie za sam segment też mają mniej grosza.Myślę ze gdyby nasza grupa liczyła 30-36 osób to nawet przy cenie 250/os by na tym nie stracili.Boje sie tylko czy będzie dość łódek dla tylu osób :lol:

Buri może użyjesz powyższych argumentów w negocjacjach?Tylko czy będzie tylu chetnych? :wacko: :unsure:

jak już wspominają, że w promocji będziemy mieli jedzonko gratis to ja bym uważał na takie żarełko :mellow:

sami sobie jedzenie złowimy B)

to ja bym jeszcze prosił o jakieś namiary na to łowisko, gdzie to jest? kolo jakiego dużego miasta ?

czy na miejscu będzie można dokupić sobie jakiś sprzęcik ?

@ Marcin

http://lowisko-piaseczno.pl/wygonin/regul.htm

Tu masz stronę.A propos chciałem dodać że praktycznie nikt chyba nie będzie zabierał złowionych ryb i to też jest jakiś wymierny zysk(no chyba że coś łososiowatego na tatara ;) )Ale jeśli uzbieramy te 30 osób i będzi w tym żarcie to cenę uważam za rewelacyjną!(znając troszkę pana B :lol:)

Miłośnicy jerkingu wszystkich krajów DOłączcie się!!!!!!!!!!!

Mareczku!

Nie siej propagandy! Krokus nigdy nie miał sklepu na Wygoninie! Organizował tam w zeszłym roku Puchar Rybiego Oka i w czasie tego wydarzenia (w którym zresztą brałeś udział) prowadził pokazy i sprzedaż sprzęty St. Croix i innych producentów z oferty swojego sklepu. Artur B. mał zawsze kilka dobrych, elitarnych wędek w tzw. sekretariacie do sprzedaży dla naprawdę bogatych i nie liczących się z groszem klientów, ale nigdy to nie był sklep.

A o odejściach Artura B. z Piaseczna słyszałem przez ostatnie 2 lata co najmniej 5 razy i jak dotąd chłopina dalej pracuje dla Buzalskich... hihihii

Nie siej więc defetyzmu, chyba, że masz pewne informacje...

Gadda

a gucio!

Krokus miał i na Piasecznie i na Wygonie swój towar. Artur tym zawiadował. Że lady nie było? Bo i sklep nie był typowy. Na puchar nic nie musieli (prawie) przywozić bo reszta była na miejscu.

(autocenzura :D)

Chyba, że Krokusy kłamią, o co bym ja osobiście ich nie podejżewał....

Towar Krokusa na Piasecznie,którym zawiadywał Artur to właśnie te pare elitarnych wędzisk, które stały sobie w kąciku w sekretariacie... Mój znajomy z Rzeszowa kupił tam muchówkę St. Croix za cenę 20% wyższą niż niż w internetowym sklepie Rybiego Oka... Taki to był sklep... Ale widocznie ten handelek nie szedł i wycofali te niesprzedane od Buzalskich...

A skąd informacja o likwidacji czy zamknięciu Łowiska Piaseczno czy Wygonin? Czy to przypadkiem nie pobożne życzenia? Z tego co wiem w lecie nie było tam żadnego wolnego miejsca... Nie zarzyna się kury co złote jajka znosi..

Gadda

Właśnie rozmwaiłem z JAKUBKIEM. Obiecał zaktualizować dziś listę, ale z tego co wiem, to ekipa ze Świnoujścia jedzie w pełnym składzie - a wraz z nią i ja... Więc mamy 3 dodatkowe osoby: Jakubek; Komancz oraz Grisha :mellow:

Ponieważ Komancz jest w chwili obecnej za morzem to też pewnie szybko swojej obecności nie potwierdzi, ale z tego co wiem jemu ten termin też odpowiada. Zreszta Jakubek chyba będzie wiedział wiecej niż ja:D

Wygląda na to że faktycznie na tym forum to najwięcej jest teoretyków wirtualnych ajak jest okazja spotkać się w wędkarskim realu to cichosza! <_< Mimo to jestem optymistą więc ponawiam apel!

Panowie!!!! kroi się impra o jakiej największym filozofom na tej planecie się nie śniło!!! :huh: :lol: :mellow: ;)