Skocz do zawartości

I Ogólnopolski Zlot Miłośników Jerkingu

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@ Pedros

Jeżeli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam.Moim zamyśłem było wywołanie uśmiechu bo traktuje temat na wesoło nie ujmując mu powagi.

Taki malutki joke z czasów które ja pamiętam, ale zdaję sobie sprawę że niektórzy są młodsi i nie muszą ich pamiętać.Mea culpa! :mellow: :mellow: B)

Aha! jest nas już 13u to w najgorszym wypadku mamy po 390 bez żadnych negocjacji.Tylko jeden z nas będzie musiał sie do kolegi w nocy przytulić-segmenty 6-cio os. :lol:Też żarcik oczywiście,żeby się nikt nie śmiał poczuwać :lol: :mellow: :mellow:

Witam,

Widać, że ludzi zaczyna przybywać. Bardzo się cieszę! Osobiście, choć cena na pierwszy rzut oka wysoka, uważam, że jest ona do przyjęcia (świetny standard). Myślę, że uczestnicy będą bardzo zadowoleni. Szczegóły patronatu zlotu podam po ustaleniu ostatecznej listy uczestników (musimy jak najszybciej zapłacić zaliczkę). Jeśli wszystko się uda będzie co oglądać :D nie tylko z prywatnych zbiorów.

Aktualna lista:

1.Remek

2.Buri

3.Xavi

4.Friko

5.Mifek

6.Marcin

7.Rocky

8.Rognis_oko

9.Pedros - ekipa jerka

10.Akwarysta? - ekipa jerka

11.Sławek? - ekipa jerka

12.Jakubek

13.Komancz

14.Grisza

15.Phalacrocorax

16.Adasio?

17.Thymallus

18.Marcinesz?

19. Siudak

Panów ze znakami zapytania proszę o potwierdzenie i zapraszam pozostałe osoby!

Pozdrawiam

Remek

Witam serdecznie,

Uwaga mam kilka ważnych informacji. Ostatecznie kwestie zlotu wyglądają w następujący sposób.

1. Koszt zlotu jest uzależniony od liczby uczestników. Dla 30 osób, koszt to 300PLN (wszystko włączone, licencja na 3 dni, 2 noclegi, wyżywienie, łodzie, silniki elektryczne). Dla 20 osób 350 PLN (tak samo wszystko wliczone).

2. Koszt zlotu może ulec zmianie na minus! Nie przekroczy 350PLN ale może spaść nawet poniżej 300 PLN jeśli powiodą się kwestie sponsoringowe (obecnie negocjowane). Proszę trzymajcie kciuki bo może być duża niespodzianka.

3. Pierwszą firmą Patronem (wiadomość już oficjalna) będzie firma Dragon. Na zlocie będziecie mogli zapoznać się z najnowszą ofertą Dragona w zakresie wędek castingowych w szczególności tych z wysokiej półki. Korzystając z okazji chciałbym podziękować Dragonowi oraz Andrzejowi (Thymallus) za pomoc. Dziękuję!

Pozdrawiam

Remek

Oficjalnie potwierdzam. Jakubek i Grisza na 100%, Komańcz na 99

,9%. bo jeszcze nie wrócił ze Szwecji, ale ....Komańcz by nie przyjechał? nie wierzę. do zobaczenia.

Nimfek - Grisza zadeklarował, że transport ze Ś-cia na Wygonin i come back - masz u niego free.

Kurde już się nie mogę doczekać.

:mellow:

@Komancz i cała ekipa ze Świnoujścia - też się cieszę, oj będzie wesoło będzie.

Dzisiaj postaram się ogłosić wszystko oficjalnie. Co gdzie kiedy za ile i na kiedy trzeba zebrać pieniądze. Zaliczkę pewnie będzie trzeba wpłacić do końca tego tygodnia. Czekajcie w każdym razie na info.

Pozdrawiam

remek

Witam,

Panowie, muszę podjąć szybką i sprawną decyzję. Nie możemy czekać dłużej bo za chwilę niestety będziemy mieli problemy z lokalizacją zlotu. Przed chwilą rozmawiałem z właścicielem łowiska. Do końca tygodnia muszę (!) wpłacić zaliczkę (2000 PLN), znaczy to, że musicie dokonać wpłaty. Co proponuję?

Proszę wszystkie osoby zainteresowane Zlotem o wpłatę na konto kwoty min. 150 PLN (jeśli ktoś chce całość będę wdzięczny). Ta kwota będzie uprawniała do uczestnictwa w naszym spotkaniu. Numer konta w wiadomościach prywatnych.

Uwaga!

Koszt nadal wynosi 350 PLN/os. W tym wliczone są wszystkie opłaty (nocleg, licencja, łódź, silniki, obiad). Poza tym na zlocie będzie prezentacja sprzętu Dragona. Cały czas oczekuję na informację od dalszych patronów. Koszt, w zależności od przychylności dalszych chętnych może się zmienić na minus (350 PLN to maksymalna opłata).

Pozdrawiam

Remek