rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 A może zagaić po staremu? Kto nie zjawi się na zlocie ten będzie z partii wyj...y <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Zgłaszam się Ja Pedros.Myślę, że chłopaki z Jerka również, czyli razem 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @Rocky, to co piszesz jest bez sensu, trochę wyrozumiałości dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @ PedrosJeżeli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam.Moim zamyśłem było wywołanie uśmiechu bo traktuje temat na wesoło nie ujmując mu powagi.Taki malutki joke z czasów które ja pamiętam, ale zdaję sobie sprawę że niektórzy są młodsi i nie muszą ich pamiętać.Mea culpa! Aha! jest nas już 13u to w najgorszym wypadku mamy po 390 bez żadnych negocjacji.Tylko jeden z nas będzie musiał sie do kolegi w nocy przytulić-segmenty 6-cio os. :lol:Też żarcik oczywiście,żeby się nikt nie śmiał poczuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 W takim razie to i ja wstępnie się pisze na zlocik, ale to jeszcze nie jest pewne. A jakby co to czy znalazłoby się u kogoś miejsce w samochodzie z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Witam,Widać, że ludzi zaczyna przybywać. Bardzo się cieszę! Osobiście, choć cena na pierwszy rzut oka wysoka, uważam, że jest ona do przyjęcia (świetny standard). Myślę, że uczestnicy będą bardzo zadowoleni. Szczegóły patronatu zlotu podam po ustaleniu ostatecznej listy uczestników (musimy jak najszybciej zapłacić zaliczkę). Jeśli wszystko się uda będzie co oglądać nie tylko z prywatnych zbiorów. Aktualna lista: 1.Remek2.Buri3.Xavi4.Friko5.Mifek6.Marcin7.Rocky8.Rognis_oko9.Pedros - ekipa jerka10.Akwarysta? - ekipa jerka11.Sławek? - ekipa jerka 12.Jakubek13.Komancz 14.Grisza15.Phalacrocorax16.Adasio?17.Thymallus18.Marcinesz?19. Siudak Panów ze znakami zapytania proszę o potwierdzenie i zapraszam pozostałe osoby! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 noooo.. jakby ni epatrzeć rosnie nam ekipa w siłe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Może jeszcze Janek i Rognisa brat Mateusz by się zdecydowali na Zlocik na Wygoninie. Trzeba z nimi pogadac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irland Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Jeszcze ja, oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Irland, wczoraj na końcu mojego posta chciałem napisać - A gdzie Irland? Twoje 94 cm już pewnie podrosło do 100 cm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Witam serdecznie,Uwaga mam kilka ważnych informacji. Ostatecznie kwestie zlotu wyglądają w następujący sposób. 1. Koszt zlotu jest uzależniony od liczby uczestników. Dla 30 osób, koszt to 300PLN (wszystko włączone, licencja na 3 dni, 2 noclegi, wyżywienie, łodzie, silniki elektryczne). Dla 20 osób 350 PLN (tak samo wszystko wliczone).2. Koszt zlotu może ulec zmianie na minus! Nie przekroczy 350PLN ale może spaść nawet poniżej 300 PLN jeśli powiodą się kwestie sponsoringowe (obecnie negocjowane). Proszę trzymajcie kciuki bo może być duża niespodzianka.3. Pierwszą firmą Patronem (wiadomość już oficjalna) będzie firma Dragon. Na zlocie będziecie mogli zapoznać się z najnowszą ofertą Dragona w zakresie wędek castingowych w szczególności tych z wysokiej półki. Korzystając z okazji chciałbym podziękować Dragonowi oraz Andrzejowi (Thymallus) za pomoc. Dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Fiuuu fiuu...Czy kto kocha Dragona, czy nie to - niezależnie - słowa podziwu i podziękowania dla Akuszera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Brawa dla Pierwszych Oficjalnych Patronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Oficjalnie potwierdzam. Jakubek i Grisza na 100%, Komańcz na 99,9%. bo jeszcze nie wrócił ze Szwecji, ale ....Komańcz by nie przyjechał? nie wierzę. do zobaczenia. Nimfek - Grisza zadeklarował, że transport ze Ś-cia na Wygonin i come back - masz u niego free. Kurde już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jakubek czy w ten transport są wliczone dodatkowe rundy po wszystkich napotkanych rondach Czyli uznano, że transport mam więć nie ma lewara - musze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ponieważ kwota mnie lekko przerasta mogę jedynie złożyć wizytę w sobotę i w niedzielę bez wędkowania, wystarczy mi zaprawa na sucho jak do tej pory mulitikiem nie rzucałem Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Cieszę się na spotkanie z Miłośnikami Jerkingu i nie tylko nad Jeziorem Wygonin !Rezerwuję miejsce w łodzi z Karolem.Pozdrawiam, Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 @Komancz i cała ekipa ze Świnoujścia - też się cieszę, oj będzie wesoło będzie. Dzisiaj postaram się ogłosić wszystko oficjalnie. Co gdzie kiedy za ile i na kiedy trzeba zebrać pieniądze. Zaliczkę pewnie będzie trzeba wpłacić do końca tego tygodnia. Czekajcie w każdym razie na info. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Witam,Panowie, muszę podjąć szybką i sprawną decyzję. Nie możemy czekać dłużej bo za chwilę niestety będziemy mieli problemy z lokalizacją zlotu. Przed chwilą rozmawiałem z właścicielem łowiska. Do końca tygodnia muszę (!) wpłacić zaliczkę (2000 PLN), znaczy to, że musicie dokonać wpłaty. Co proponuję? Proszę wszystkie osoby zainteresowane Zlotem o wpłatę na konto kwoty min. 150 PLN (jeśli ktoś chce całość będę wdzięczny). Ta kwota będzie uprawniała do uczestnictwa w naszym spotkaniu. Numer konta w wiadomościach prywatnych. Uwaga!Koszt nadal wynosi 350 PLN/os. W tym wliczone są wszystkie opłaty (nocleg, licencja, łódź, silniki, obiad). Poza tym na zlocie będzie prezentacja sprzętu Dragona. Cały czas oczekuję na informację od dalszych patronów. Koszt, w zależności od przychylności dalszych chętnych może się zmienić na minus (350 PLN to maksymalna opłata). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Przyjęto do wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Witam,Prosze o potwierdzenie na priva kto juz wplacil i kto zamierza to zrobic. Obecnie wplacilo 11 osob. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 I jak frekwencja na Zlocie? Ile osób się już zgłosiło? PzdrXavi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Na razie mamy 13 osób. Uważam, że szykuje się niezła impreza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 zapowiada się ciekawie,chyba będe musiał coś mocno pokombinować bo z wielką chęcią bym sie dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Adasio kombinuj bo tyle atrakcji, że nie wiadomo czy wypłyniemy na łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi