MARCIN--Spin Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Na obecną chwilę odpadam z gry.Jeśli się coś zmieni dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Panowie , chcialbym Was powiadomic ze -; chcac zaznaczyc moja obecnosc na Zlocie przeznaczylem multiplikator niskoprofilowy Team Daiwa - S 103HSDL na nagrode [ cena 120 $ ]. Multik ten zostanie wylosowany droga losowania wsrod uczestnikow . Odstapilem od mojej tradycji -za najwiekszego szczupaka - bo wzbudzalo to niepotrzebne emocje . Multik ten ma nawinieta Power Pro 40F , byl raz testowany , nic na razie nie zlowil , jest wiec dziewiczy . Mam nadzieje ze komus posluzy..... Zycze udanego Zlotu , bezpiecznych drog i apeluje o wstrzemiezliwosc ...wiecie co mam na mysli pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Sorry , zapomnialem dodac ze multik nie zdazy na Zlot . Imc Mifek go przekaze zwyciezcy losowania juz po Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Jurku na pewno wypijemy jakieś piwko za Twoje zdrowie.. Oczywiście bezalkoholowe A w międzyczasie życzę Ci 50-tki... W końcu jak nie ty to kto ma złapać... a w razie problemow z 50-tka i ja wysle CI małe co nieco w sumie to i tak Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Mifek !!! , chlopaki lapia 2,5 metra a Ty tylko 50 cali mi zyczysz Tak , piwko to tylko marny pylek jako dokladka do takiego Towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 no coz... myslalem ze wolisz musky niz catfisha. Poza tym macie tam takie ok 100???? no bo jak macie to... zaraz bede edytwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Pomyslalem sobie ze gdyby muskie mialy po 2,5 metra to zarly by tez wedkarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Jureczku zatem życze CI conajmniej takich emocji Tylko nie daj się zbyt łatwo... I pamiętaj o zachowaniu odpowiednich środków ostrożności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ten na gornym obrazku troche do mnie podobny Mifek Ty siersciu... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ja?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Remku dziś są wybory prezydenckie. a czy możesz napisć listę zapaleńców, którzy się wybierają na zlot nad Wygoninem? Chyba ta lista jest już zamknięta? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Jurku, jak zwykle dajesz nam wiele radości. Jesteś wielki Myślę, że losowe wybieranie szczęśliwca będzie troszkę lepsze - mniejsza presja. Wielkie dzięki Jurku! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Lista osób na zlot: 1 Komancz2 Grisza3 Jakubek4 Mifek5 Thymallus6 Irland7 Xavi8 Rognis9 Pedros10 Remek11 Buri12 Kolega Buriego13 Siudak + żona15 Rocky16 Golub Dobrzyń17 Golub Dobrzyń PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Remku, jako Gospodarz jakie ustalasz zasady? Wszystkie ryby wracają do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Pedros czy Ty się pytasz Remka czy od razu mu superujesz odpowiedź. Cisza obowiązuje do 20. chi-hi hi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 JUREK ! Jesteś niesamowity, nieoceniony przyjaciel pasjonatów wędkarstwa. Sprawaisz nam wiele radości - dziekuję !W tym miejscu chciałbym Ciebie serdecznie zaprosić na kolejny Zlot Miłośników Jerkkingu, jeżeli tylko przyjmiesz moje zaproszenie Jurku !Pozdrawia Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 A ja Jureczku załatwiam bilet na samolocik, tak jak Ci wcześniej pisałem.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Przyjaciele serdecznie dziekuje za gesty . Wiem ze moge na Was liczyc . Takich gestow zaznalem jeszcze na zielonej stronce i zawsze o tym bede pamietal . Moje mozliwosci sie bardzo ograniczyly i staly sie bardzo skromne . Jestem obecnie na polrocznym zasilku , od stycznia bede szukal nowej pracy . To niesie za soba start z nowej stawki , brak urlopu i inne piekne stresy . Nastepny rok niesie wiele niewiadomych . Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy . Zawsze jestem z Wami na Zlotach , byc moze przyjdzie czas ze pomachamy razem wedeczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 oj wtedy to sie dopiero bedzie dzialo... Jurku wszelkiej pomyslonosci !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ...a piątek coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ano ... jeszcze muszę przetrwać dzień dzisiejszy i później z góry!!!! Ja mam już wszystko naszykowane PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tylko pozazdrościć, tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 no to ja juz zupelnie spakowany.. przynajmniej jesli chodzi o sprzet... jeszcze tylko szczegoly odnosnie przejazdu i te 3 dni... ehhhhhh @thymallus - nie masz tak zle.. takie pakowani emoze czas przyspieszyć... mi sie teraz bedzie ciaaaaaaaaaagnal...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Pogoda niestety nie nastraja optymistycznie Ma być zimniej i deszczowo, ale cóż...damy rade Słuchajcie poszukuje sondy Czy jest u kogoś taka sytuacja, że dwie osoby z łodzi mają sondy? Chętnie bym pożyczył bo pływanie po omacku na Wygoninie może być dość ciężkie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Najgorsze jest to, że tak jak zawsze mówiłem o ograniczeniu liczby zestawów teraz ze względu na specyfikę jeziora mam tego od diabła i trochę Zwłaszcza wędek mi się rozmnożyło - trolling, casting ... itd. Mam nadzieję, że 4 osoby wejdą do mojego kombi PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi