Skocz do zawartości

I Ogólnopolski Zlot Miłośników Jerkingu

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Panowie :mellow: , chcialbym Was powiadomic ze -; chcac zaznaczyc moja obecnosc na Zlocie przeznaczylem multiplikator niskoprofilowy Team Daiwa - S 103HSDL na nagrode [ cena 120 $ ]. Multik ten zostanie wylosowany droga losowania wsrod uczestnikow . Odstapilem od mojej tradycji -za najwiekszego szczupaka - bo wzbudzalo to niepotrzebne emocje . Multik ten ma nawinieta Power Pro 40F , byl raz testowany , nic na razie nie zlowil , jest wiec dziewiczy :D . Mam nadzieje ze komus posluzy..... ;) :mellow:

Zycze udanego Zlotu , bezpiecznych drog i apeluje o wstrzemiezliwosc :angry:...wiecie co mam na mysli :D

pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D

Jurku na pewno wypijemy jakieś piwko za Twoje zdrowie.. Oczywiście bezalkoholowe

A w międzyczasie życzę Ci 50-tki... W końcu jak nie ty to kto ma złapać...

a w razie problemow z 50-tka i ja wysle CI małe co nieco :mellow:

w sumie to i tak Ci wyśle

JUREK ! Jesteś niesamowity, nieoceniony przyjaciel pasjonatów wędkarstwa. Sprawaisz nam wiele radości - dziekuję !

W tym miejscu chciałbym Ciebie serdecznie zaprosić na kolejny Zlot Miłośników Jerkkingu, jeżeli tylko przyjmiesz moje zaproszenie Jurku !

Pozdrawia Komancz

Przyjaciele :D serdecznie dziekuje za gesty . Wiem ze moge na Was liczyc . Takich gestow zaznalem jeszcze na zielonej stronce i zawsze o tym bede pamietal . Moje mozliwosci sie bardzo ograniczyly i staly sie bardzo skromne . Jestem obecnie na polrocznym zasilku , od stycznia bede szukal nowej pracy . To niesie za soba start z nowej stawki , brak urlopu i inne piekne stresy :mellow: . Nastepny rok niesie wiele niewiadomych :unsure: .

Mam nadzieje ze wszystko sie dobrze ulozy . Zawsze jestem z Wami na Zlotach , byc moze przyjdzie czas ze pomachamy razem wedeczka :D.

no to ja juz zupelnie spakowany.. przynajmniej jesli chodzi o sprzet... jeszcze tylko szczegoly odnosnie przejazdu i te 3 dni... ehhhhhh

@thymallus - nie masz tak zle.. takie pakowani emoze czas przyspieszyć... mi sie teraz bedzie ciaaaaaaaaaagnal......

Pogoda niestety nie nastraja optymistycznie :( Ma być zimniej i deszczowo, ale cóż...damy rade :D

Słuchajcie poszukuje sondy Embarassed Czy jest u kogoś taka sytuacja, że dwie osoby z łodzi mają sondy? Chętnie bym pożyczył bo pływanie po omacku na Wygoninie może być dość ciężkie :wacko:

Pzdr

Najgorsze jest to, że tak jak zawsze mówiłem o ograniczeniu liczby zestawów teraz ze względu na specyfikę jeziora mam tego od diabła i trochę :D Zwłaszcza wędek mi się rozmnożyło - trolling, casting ... itd. Mam nadzieję, że 4 osoby wejdą do mojego kombi :D

Pozdrawiam

Remek