dawid_ Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Znalezione w sieci Polecam cały kanał. Prowadzący imponuje wiedzą techniczną i serwuje ją nam w przystępnej formie za pomocą dobrze zrealizowanych filmów. Edytowane 20 Października 2016 przez dawid_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Paul Adams to już prawie forumowicz jerkbaita za sprawą Melanżyka Znany zarówno kanał jak i film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Człowiekowi się wydaje, że coś odkrył to się chce podzielić. Właśnie coś mi tu nie pasowało bo w jednym z filmów mówi jak jedzie na ryby z człowiekiem zwanym "Macziek" hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Na dniach pojawi się video Paula jak Macziek maluje 2 przynęty Będą do zgarnięcia w konkursie PozdrMacziek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Ostatni wypust SG glider 3D także ma wymienne/dokładne obciążenie i to seryjnie w kilku wersjach. To tak gdyby ktoś się upierał nad wyższością lepszego nad dobrym Pozd. Edytowane 22 Października 2016 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Bardziej podziwiałem innowacyjny system zainspirowany budową scyzoryka oraz poziom wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dawid muszę Cię zmartwic. Ów przynęta została na zaczepie PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Właśnie tak sobie pomyślałem jak obejrzałem ten filmik. Robił go pewnie z kilka-kilkanaście dni a jeden zaczep i jerk idzie w piz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dawid muszę Cię zmartwic. Ów przynęta została na zaczepie PozdrMCzasem uda się wyłowić np jak nie ma polującej na łamanie zakazu pływania Straży czy Policji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Paul Adams - lubię ten jego spokój. Fajny gość, który tworzy dobre przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Lotny ten glider .Muzułmanki były w zagrożone.. Edytowane 23 Października 2016 przez Lepton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Witam Panowie. Kto ma FB, znajdzie bez problemu.Nie wiem jak można film z FB przetransortować np do nas.A sprawa dotyczy fimu instruktażowego do montażu uzbrojenia gum/Paul Adams to perfrkcjonista.https://www.facebook.com/handmadefisherman/videos/2331238117162385/UzpfSTU1MDE4MzU2ODoxMDE1ODA4MTQ2OTM3ODU2OQ/Jest też na YT PozdrawiamAlek Edytowane 18 Listopada 2018 przez platynowłosy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Calkiem fajny sposob, widzialem.dzisiaj cos bardzo podobnego w polskim wykonaniu z tym, ze troche inaczej wygladalo zbrojenie, a na agrafke przypinali oliwke w roznych rozmiarach. O ile mnie pamiec nie myli to na kanale Ryba Sie Chlapie Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Mam pytanko odnośnie odpowietrzania w komorze. Swego czasu posiadałem komorę próżniową z specjalną pompą i działa to następująco. Jeżeli do komory wsadzimy jakiś pojemnik np. kubek z silikonem to silikon pod wpływem odsysania idzie do góry i się "pompuje" Zwiększa gwałtownie swoją objętość w kubku i po chwili "pęka" opadając. Jeżeli naczynko z miksturą jest za małe to się po prostu rozleje po całej komorze. Ja kiedy wsadziłem dokładnie tak jak autor filmu zalaną formę i odpaliłem wszystko zostało wyciągnięte do góry i w cholerę zalało całą komorę w samej formie zostawiając może połówkę zalanej na starcie żywicy. Proszę o wyjaśnienie jak autor filmu to odpowietrza? Jeżeli dokładnie tak jak na filmiku to najwyraźniej z premedytacją chce kogoś wprowadzić w błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Żadnej premedytacji tam nie ma. On uzywa komory cisnieniowej, Ty prozniowej. Taki niewielki szczegół PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Takie buty, to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi