mi106 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam! czy ktoś z forumowiczów oriętuje się czy taki młynek jak na zdjęciu da sie przerobić z leworęcznego na prawy lub odwrotnie....???? chodzi mi o to czy da się go rozkrecić i poskładać bez uzywania dodatkowych cześci...czy jest na tyle symetrycznie zbudowany żeby to zrobić we własnym zakresie...??? i w jakich latach były produkowane...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie, nie da się. Lata 90te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ok....wszystko jasne....dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi