przemofight Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 No dobra,zamówiłem w tymże sklepie Lexe 300 HL z przełożeniem 6.3, czyli tą o którą mi konkretnie chodziło, wysyłka 30 PLN, płatność przez dotpay, odbiór w punkcie typu żabka, citi market etc. w sumie wyszło o 100 PLN taniej niż w PL.Dostałem już mejle potwierdzające płatnośc i zamówienie, wszystko wygląda jak najbardziej ok.Wcześniej znalazłem temat w którym ktoś polecił ten sklep pod kątem elektroniki wędkarskiej, miejmy nadzieje że się nie mylił.oto link gdyby kogoś interesowało:https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/daiwa-lexa/136245056/pPrzewidziana dostawa na 15-18 maja, nastawiam się jednak na opóźnienie z wiadomych powodów.Dam znać jak dojdzie.Bardzo wszystkim dziękuję za rady i opinie.Kusi mnie Lexa Winngrip w tym sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 No dobra,zamówiłem w tymże sklepie Lexe 300 HL z przełożeniem 6.3, czyli tą o którą mi konkretnie chodziło, wysyłka 30 PLN, płatność przez dotpay, odbiór w punkcie typu żabka, citi market etc. w sumie wyszło o 100 PLN taniej niż w PL.Dostałem już mejle potwierdzające płatnośc i zamówienie, wszystko wygląda jak najbardziej ok.Wcześniej znalazłem temat w którym ktoś polecił ten sklep pod kątem elektroniki wędkarskiej, miejmy nadzieje że się nie mylił.oto link gdyby kogoś interesowało:https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/daiwa-lexa/136245056/pPrzewidziana dostawa na 15-18 maja, nastawiam się jednak na opóźnienie z wiadomych powodów.Dam znać jak dojdzie.Bardzo wszystkim dziękuję za rady i opinie.Brałem coś tam ze dwa razy ale dość dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ja w obecnym sezonie odkryłem na nowo swoje dwie lexy (PWRL i WinnGrip, w akcji od 3 pełnych sezonów), a to dzięki profesjonalnemu serwisowi (kilka łożysk i odpowiednie smary) i latają lepiej niż nowe. Tranx też jest fajny i złego słowa o nim nie powiem, właśnie rozpoczął 3 sezon. Polecam serwis u forumowego kolegi @Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ja w obecnym sezonie odkryłem na nowo swoje dwie lexy (PWRL i WinnGrip, w akcji od 3 pełnych sezonów), a to dzięki profesjonalnemu serwisowi (kilka łożysk i odpowiednie smary) i latają lepiej niż nowe. Tranx też jest fajny i złego słowa o nim nie powiem, właśnie rozpoczął 3 sezon. Polecam serwis u forumowego kolegi @Andru77Gdzie tam kilka łożysk wsadzić? Dwa do knobów, dwa na worma i najważniejsze pod nakrętkę docisku. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Gdzie tam kilka łożysk wsadzić? Dwa do knobów, dwa na worma i najważniejsze pod nakrętkę docisku. Coś jeszcze?po 3 sezonach wymiana kilku łożysk, ruda szalała, lekka solanka ale solanka, pod knoby i nakrętkę docisku dokładane były na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Kusi mnie Lexa Winngrip w tym sklepie...Winngrip wygląda zabójczo, ale HD 2019 to już ogień w szopie, są też szpulki zapasowe, może bym i łyknął od razu, tylko nie bardzo wiem po co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ciekawy opis tej Lexy Winngrip w tym sklepie: "Inżynierowie Daiwa specjalnie poddali obróbce metal, aby utworzyć optymalną mikro warstwę aluminium ze stali nierdzewnej." Technologia iście japońska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) Przeczytaj sobie wersję angielską, ewentualnie jak masz problem z językiem, to fragment "Aluminium is the most rigid reel component material. Daiwa’s engineers have specially treated the metal to form an optimal micro-layer of stainless aluminium." wklep sobie w https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=t%C5%82umaczCi się rozjaśni. Edytowane 12 Maja 2020 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Przepraszam. Mój wpis nie wniósł wiele ale tłumaczenie mnie rozbawiło. Już nie przeszkadzam. Pozdrawiam- Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 No dobra,zamówiłem w tymże sklepie Lexe 300 HL z przełożeniem 6.3, czyli tą o którą mi konkretnie chodziło, wysyłka 30 PLN, płatność przez dotpay, odbiór w punkcie typu żabka, citi market etc. w sumie wyszło o 100 PLN taniej niż w PL.Dostałem już mejle potwierdzające płatnośc i zamówienie, wszystko wygląda jak najbardziej ok.Wcześniej znalazłem temat w którym ktoś polecił ten sklep pod kątem elektroniki wędkarskiej, miejmy nadzieje że się nie mylił.oto link gdyby kogoś interesowało:https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/daiwa-lexa/136245056/pPrzewidziana dostawa na 15-18 maja, nastawiam się jednak na opóźnienie z wiadomych powodów.Dam znać jak dojdzie.Bardzo wszystkim dziękuję za rady i opinie.Chciałem zapytać czy multik już dojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Afera jest z tym multikiem. Po dwóch tygodniach okazało się że paczka wciąż w magazynie, jakieś 10 dni temu okazało się że paczka uszkodzona/skradziona, sami nie wiedzą co. Teraz się brandzlują z UPS-em kto i gdzie zawinił, a ja ani młynka ani kasy. ponad 8 stów zamrożone, a już pare okazji przeleciało koło nosa. Ogólnie nie polecam sklepu WaveInn, poza tym że pewnie miałem pecha, to brak kontaktu z ich strony i olewactwo, sam muszę się dopominać o swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Również chciałem zrobić zakupy w tym sklepie ale po takiej akcji chyba nie ma sensu się denerwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Wiesz, może się zdarzyć że po prostu mam pecha i moja przesyłka faktycznie zaginęła czy coś takiego, a z powodu pandemii w sklepie jest mniej osób do obsługi itp, ale jak nie chcesz się denerwować to może faktycznie lepiej sobie odpuścić. Ja w każdym razie omijam z daleka. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi