sebalos.77 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam. Kupiłem okazyjnie TBC70MHF. Jestem lekiem w castingu i nie wiem co podpiąć pod tego kija. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Zależy ile chcesz wydać ,podpiąć można wszystko,od powiedzmy cutoma Tatuli po Ryogę 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Zależy ile chcesz wydać ,podpiąć można wszystko,od powiedzmy cutoma Tatuli po Ryogę 2020 Budżet to ok 1000zl. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Zależy ile chcesz wydać ,podpiąć można wszystko,od powiedzmy cutoma Tatuli po Ryogę 2020 ...jeśli oczywiście przyjmiemy, że Ryoga 2020 jest w niskim profilu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) .. Edytowane 20 Marca 2018 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) ... Edytowane 20 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 już mi się odechciało pisać tu cokolwiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 ...jeśli oczywiście przyjmiemy, że Ryoga 2020 jest w niskim profilu Jak ktoś ma łapy jak bochenki chleba to to jest niski profil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 już mi się odechciało pisać tu cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No to k.... pomogliscie.!!! Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Chciałem pomóc ale jest tu kilku fachowców od wszystkiego i oni zapewne wiedzą najlepiej,dzięki nim już mi nawet nie chce czytać tego forum a co dopiero pisać 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Chciałem pomóc ale jest tu kilku fachowców od wszystkiego i oni zapewne wiedzą najlepiej,dzięki nim już mi nawet nie chce czytać tego forum a co dopiero pisaćNapisz mi na priv Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Taa, się zaczyna,znawcy, nie znawcy. Sam się zastanawiam. Cóż, wrzucę typy nisokprofilowców do heavy fishingu. Zaznaczam, nie jestem nieomylny. Jak najbardziej uzupełnianie przez użytkowników innych konstrukcji: ABU:Revo Toro Winch ( pierwszy wypust, niebieski) , nie wiem jak nowsze.Toro 51, 61BeastNaCl Shimano:Curado 301E lub starsze konstrukcje o tej wielkościTranx 301Padają propozycje starszych konstrukcji typu Curado 201 DPV, DHSV, ale będą miały mniejszą pojemność szpuli od w/w.Daiwa:Alphas 150LexaCustomOkuma:Citrix 364Okuma Komodo 364Quantum::Exo 301I Chińczyki. Ale to poligon. Osobiście uderzę w Kasktking Spartacus Maximus. Ale za jakiś czas.Jest jeszcze BFT, ale to na skandynawskich filmach tylko widziałem. Edytowane 20 Marca 2018 przez Novis 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) No to k.... pomogliscie.!!! Sent from my SM-G950F using TapatalkBardzo proszę, k... (a skąd mam wiedzieć, że Ty wiesz, że ta Ryoga to okrąglak?!) Chciałem pomóc ale jest tu kilku fachowców od wszystkiego i oni zapewne wiedzą najlepiej,dzięki nim już mi nawet nie chce czytać tego forum a co dopiero pisaćZapewne pijesz do mnie, więc odnoszę się do tego co napisałem powyżej i ponownie do tytułu wątku ... wyluzuj (ja nie zaliczam się do fachowców, tylko czytam wpisy) Edytowane 20 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A ja to AVC70MHF dołożyłem Zilliona 1516 hl.Pojemność szpuli 200m - pe 1,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Piotr podał chyba wszystkie niskoprofilowce dedykowane do cięższego łowienia Dodam ,że właśnie w weekend stałem się szczęśliwy posiadaczem BFT Instinkt X7 - zobaczymy ,co jest wart .Jak by ktoś chciał zobaczyć GO w akcji ,to na YouTube : "Fly VS Jerk" można zerknąć ,używane są przez drużynę CWC . Edytowane 20 Marca 2018 przez golsyl1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Tomek, zgodnie z trendem, mam na myśli multiki,które mają być przypięte do patyków o długości co najmniej 240 cm, mające służyć do ciężkich gum, a i czasami do trolla. Twój ma 213 cm, ale to wdzięczny kijek. Jerkowania też spróbuję na swoim. 259 cm. Edytowane 20 Marca 2018 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam. Kupiłem okazyjnie TBC70MHF. Jestem lekiem w castingu i nie wiem co podpiąć pod tego kija. Sent from my SM-G950F using TapatalkPisałem odnośnie pytania kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Taa, się zaczyna,znawcy, nie znawcy. Sam się zastanawiam. Cóż, wrzucę typy nisokprofilowców do heavy fishingu. Zaznaczam, nie jestem nieomylny. Jak najbardziej uzupełnianie przez użytkowników innych konstrukcji: ABU:Revo Toro Winch ( pierwszy wypust, niebieski) , nie wiem jak nowsze.Toro 51, 61BeastNaCl Shimano:Curado 301E lub starsze konstrukcje o tej wielkościTranx 301Padają propozycje starszych konstrukcji typu Curado 201 DPV, DHSV, ale będą miały mniejszą pojemność szpuli od w/w.Daiwa:Alphas 150LexaCustomOkuma:Citrix 364Okuma Komodo 364Quantum::Exo 301I Chińczyki. Ale to poligon. Osobiście uderzę w Kasktking Spartacus Maximus. Ale za jakiś czas.Jest jeszcze BFT, ale to na skandynawskich filmach tylko widziałem.Do listy dorzuciłbym jeszcze Quantuma Cabo tak do 100-150 gramów. I Zilliona TW1516 o niższych przełożeniach - stawiam go na równi z Alphasem 150. Wszystkie trzy miałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Do listy dorzuciłbym jEszcze Quantuma Cabo tak do 100-150 gramów. I TW1516 o niższych przełożeniach - stawiam go na równi z Alphasem 150. Wszystkie trzy miałem.Zillion 1516 CZY 1516H ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Zillion 1516 CZY 1516H ?Zillion TW 1516 od TW1516H różni się tylko przełożeniem i przy tym nawojem.. Pod jerka jak dla mnie zdecydowanie H, pod gumę może być wolniejszy aczkolwiek w mojej opinii wersja H bardziej uniwersalna. O oczywiście jeśli na lewą ręke to HL. Edytowane 20 Marca 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Widzę, że ten X7 to jest oferowany w kilku skandynawskich sklepach i nie tylko, a to o czymś świadczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Widzę, że ten X7 to jest oferowany w kilku skandynawskich sklepach i nie tylko, a to o czymś świadczy ... Sławku o czym to świadczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Iż można go nabyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Sławku o czym to świadczy? Zgaduję, że gdyby to była lipa wysiadająca po kilku wypadach to chyba szybko by z oferty zniknęła. Tylko o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Zgaduję, że gdyby to była lipa wysiadająca po kilku wypadach to chyba szybko by z oferty zniknęła. Tylko o tym.Wedlug mnie obecność x7 w kilku skandynawskich sklepach świadczy o lokalnym zasiegu tego produktu. A jego cena, dodatkowo zawyżona o 25-30 %, może wskazywać na raczej prostą konstrukcję i raczej średnią jak nie niską jakość komponentów. Jeżeli multiki bft są tak dobre jak ostatnia seria wędek roots G2 to się obrobi. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi