tom_mich_ Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Hej Panowie!może wiecie co się dzieje ciekawego na zwirowniach po przejęciu wody przez miedzyrzeckie towarzystwo wedkarskie ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 dużo zarybień różnymi gatunkami ryb pzw może brać przykład od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kolego Michał a czy widać już efekty tych zarybien? Ogólnie piękna woda ...obserwuje właśnie ich stronkę no i widać ze poważnie podchodzą do tematu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam Masz tu stronkę z aktualnym zarabianie i wiadomości .Polecam łowisko .http://mtw-zwirek.pl/witamy-na-stronach-mtw-zwirek-w-miedzyrzecu-podlaskim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 efekty są ale ja tam nie łowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam Masz tu stronkę z aktualnym zarabianie i wiadomości .Polecam łowisko .http://mtw-zwirek.pl/witamy-na-stronach-mtw-zwirek-w-miedzyrzecu-podlaskim/ Bardzo dobrze to wygląda Dzieki za link Pamiętam jakie były represje dla tych, którzy wbrew ZO Biala Podlaska wzieli sprawy w swoje ręce i zajęli sie tym lowiskiem Mam nadzieję że projekt będzie się rozwijał i trwał latami Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Bardzo dobrze to wyglądaDzieki za link Pamiętam jakie były represje dla tych, którzy wbrew ZO Biala Podlaska wzieli sprawy w swoje ręce i zajęli sie tym lowiskiem Mam nadzieję że projekt będzie się rozwijał i trwał latami PozdrawiamDaniel bardzo się rozwija .Ryby widać nie tylko przy zarybianiu.Przykład można brać i konkurencja dla PZW.Polecam łowisko dla spinningistów ale i dla karpiniarzy i rodzinny wypad nad wodę wchodzi w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Daniel bardzo się rozwija .Ryby widać nie tylko przy zarybianiu.Przykład można brać i konkurencja dla PZW.Polecam łowisko dla spinningistów ale i dla karpiniarzy i rodzinny wypad nad wodę wchodzi w grę. Jeden z moich wedkarskich Mentorow mieszkal w Miedzyrzecu, jak i spora czesc mojej rodziny. Takze pamietam maj 1990, kiedy stawialem pierwsze kroki z wedka na tamtych akwenach jako 10 latek...a i na Zeliznie bylo sie wowczas pare razy "z pontonu" Stare dzieje...Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ja mam dostęp pory swój rekord okonia ze żwirowni, ale było to z 15 latem minimum :-) Teraz tak się złożyło, że mam narzeczoną z Miedzyrzeca, więc często tam przyjeżdżamy.Łowisko jest ciężkie ze względu na duże głębokości. Ale efekty zarybien już są.Do tego kontrole robione przez ludzi ze stowarzyszenia. Zarówno na brzegu jak i na wodzie. Wypożyczalni łodzi w pobliżu brak,aczkolwiek jak rozmawiałem z ludźmi rok temu,to były do tego jakieś przymiarki. W niedzielę jak nie uda się pojechać na Podedwórze, to pewnie poplywam trochę po żwirowni, przetestuje echo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ja mam dostęp pory swój rekord okonia ze żwirowni, ale było to z 15 latem minimum :-) Teraz tak się złożyło, że mam narzeczoną z Miedzyrzeca, więc często tam przyjeżdżamy.Łowisko jest ciężkie ze względu na duże głębokości. Ale efekty zarybien już są.Do tego kontrole robione przez ludzi ze stowarzyszenia. Zarówno na brzegu jak i na wodzie. Wypożyczalni łodzi w pobliżu brak,aczkolwiek jak rozmawiałem z ludźmi rok temu,to były do tego jakieś przymiarki. W niedzielę jak nie uda się pojechać na Podedwórze, to pewnie poplywam trochę po żwirowni, przetestuje echo:-)W mojej pamięci ta woda sie jawi jako dobra na belly boat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 http://mtw-zwirek.pl/jesienne-zarybienia/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 http://mtw-zwirek.pl/jesienne-zarybienia/Ostro w sandacze ida chłopcy.Sa tam sumy ? Czy nie bylo jeszcze "geniusza" z taka idea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Są, chyba doszli do wniosku że bez sensu bo widać nie zarybiają i nie ma okresu ochronnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Guzu w galerii są zdjęcia z wąsami i to zajebistymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ile jest zbiorników na żwirowni i o jakiej powierzchni? I czy wszystkie przeszły pod Żwirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Uważam ze stanowczo za dużo wpuszczają okonia ... szedł bym raczej w sandacza ...woda czysta głęboką dno żwirowe z licznymi uskokami dna ...a wbrew pozorom wcale tego sandacza nie wpuszczaja duzo w porównaniu do okonia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ile jest zbiorników na żwirowni i o jakiej powierzchni? I czy wszystkie przeszły pod Żwirka?Ogólnie jest 5 żwirowni, ale żwirek ma tą jedną... Kiedyś był plan, żeby wszystkie połączyć, ale chyba upadł ten pomysł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Resztę zbiorników ma PZW? Czy jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tak,PZW,co widac zresztą, bo są sklusowane i ciężko o jakąkolwiek rybe... Muszę z echosonda się jeszcze tam przeplynąc i zobaczyć jak to wygląda... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Pozostałe zbiorniki to "ziemia niczyja". Leżą na prywatnych gruntach i to właściciele gruntów "zarządzają" wodą, czyli nie robią nic. Faktem jest, że Okręg PZW w Białej Podlaskiej zarybia te wody według własnego uznania, za zgodą właścicieli. Niestety brzegi są zaśmiecone, dojazd gdzie nie gdzie utrudniony, po wodzie śmigają skutery itp. Generalnie to obraz nędzy i rozpaczy. Dobrze, że powstał "Żwirek", chociaż kawałek wody jest zadbany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 bartsiedlce zapewniam Cię ze pzw niczego tam nie zarybia. Ale z obrazem nędzy i rozpaczy zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dodam ciekawostke pzw ze sandacz u nas na żwirowni ślepnie i dlatego nie był wpuszczany. Generalnie pod władzą pzw żadnych zarybień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dodam ciekawostke pzw ze sandacz u nas na żwirowni ślepnie i dlatego nie był wpuszczany. Generalnie pod władzą pzw żadnych zarybień.Sandacz slepnie ?Możesz napisać proszę coś więcej ?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ogólnie jest 5 żwirowni, ale żwirek ma tą jedną... Jest trochę inaczej . Dokładnie to są 4 odrębne zbiorniki nie połączone z sobą . Żwirek ma pierwszy w którego skład wchodzą 3 jeziorka połączone z sobą ( jeden przy wierzy ''Kartoflanka'' , ''Wodnik'' pośredni i ''Duży'' gdzie jest keja żeglarska - mam nadzieję że się nie pomyliłem z nazwami bo nie jestem pewny ) . Ryb jest dużo ale nie znaczy to że biorą i tak jak wszędzie trzeba się najeździć aby połowić . Na pewno na tych trzech jeziorkach obowiązuje regulamin mtw- żwirek . http://mtw-zwirek.pl/regulamin/ . Niestety inne zbiorniki to obraz rozpaczy , szczególnie po letnich plażowiczach , którzy wolą wypoczywać w syfie i brudzie , pozostawiając po sobie tony śmieci . Edytowane 3 Listopada 2016 przez neor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi