SlawekNikt Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam Bardzo udane zawody na żwirowni w Międzyrzecu Podlaskim .Organizator Wędkarstwo.pl nazbiera 166członków zawodów .Rybki w taką pogodę czyli słonko dopisały .Kto był na zawodach ?Relacja roku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dopisały to znaczy jakie ryby padły chodzi mi o gatunki i rozmiary ? Już drugi rok się tam wybieram na okoniowy rekonesans z brzegu ale jakoś nie wychodzi...witam Szczupaki 50-80cm i ładne okonie 30- 40cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Rybki dopisały ?!!! Byłem fajna impreza fajni ludzie miły klimat ... A ryby baaaardzo słabo ... Jak się nie mylę to z brzegu był szczupak 80 cm a z łódki największy chyba coś 68 ? Drugie miejsce 62 ... Na tyłu chłopa a i kobiety były bo to bardzo mizerne wyniki ... Ja łowiłem z łódki doświadczyłem jedno nie wcięte branie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 (edytowane) Woda zarybiana, pilnowana tylko pytanie ile ryb z niej wyjeżdża zabieranych przez wędkarzy. Jakoś nie słychać o niesamowitych wynikach z tej wody. Edytowane 27 Września 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Woda zarybiana, pilnowana tylko pytanie ile ryb z niej wyjeżdża zabieranych przez wędkarzy. Jakoś nie słychać o niesamowitych wynikach z tej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nie byłem na żwirowni od kąd żwirek ja przejol... Szczerze mówiąc zawiodłem się baaaardzo ...myślałem że z rybami jest dużo lepiej ... Oczywiście to są tylko ryby mogły być akurat mniej aktywne ... Ale tak jak kolega mówił nie słychać o jakiś super wynikach ... Woda piękna chłopaki napewno robią dobrą robotę i wkładają serducho w to co robią ... Ale nie wiem dlaczego z ryba jest chyba kiepsko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ale piszesz bzdury . Nie masz zielonego pojęcia jak to wszystko wygląda i co pływa w wodzie . Opierasz swój wpis o to co ktoś napisał . " Szczerze mówiąc zawiodłem się baaaardzo" na Tobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nie mam zielonego pojęcia bo nie mogę mieć pojęcia po jednym dniu spędzonym nad wodą ... I kolego ja nie wydaje werdyktu że żwirownia jest be i nie ma ryby ... Jestem daleki od tego stwierdzenia .tak jak napisałem chłopaki robią dobrą robotę wręcz bym powiedział że jest to wzór do naśladowania ... Osobiście właśnie nie słyszałem o jakiś super wynikach na tej wodzie ... I nie atakoj mnie za nie wiadomo co ! To jest forum i chętnie posłucham opinii innych .. osobiście nie mogę się mocno wypowiadać bo po prostu tam nie wędkuje ... Pozdrawiam Cię kolego serdecznie i do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Łowię na tym zbiorniku i wiem jedno że woda jest tam " bardzo trudna " do łowienia wręcz techniczna . Są wyjazdy na pusto ale i są też rybne . Trafić w gusta i kolor o odpowiedniej godzinie , podeprzeć to techniką i są efekty . Dla mnie jest to jedno z nielicznych łowisk w okolicy które warto odwiedzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Woda może i zadbana ale z tego co wiem można w pałkę walić więc z okazami chudo. Woda na małe i średnie ryby, przynajmniej z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Mylisz się Janku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Witam. Panowie wybieram się 1 raz na Zwirka szukać okonie z belly. Podpowie ktoś gdzie w ogóle szukać ? Nie mam żadnego echa niestety .Może być na priv. Dochowam tajemnicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Takie zarybienia to ja rozumnie .Okręgi niech się uczą jak pożytkować nasze pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 To zarybenie to jakieś dziwne . Ryby z kastry do wody prosto z pomostu. Tyle widać na filmie nie wygląda to zbyt dobrze. Szczupak jak zacznie żerować będzie łatwy w wyłowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Ale jest ograniczenie połowu szczupaka do 31 grudnia . Więc tak na prawdę do maja . Więc poradzi sobie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Cześć. Czy warto szukać okoni na żwirowniach ?( Poza Żwirkiem ) . Byłem dzisiaj na spacerze. Woda wydaje się piękna a było tworem po 2 wędkarzy na jednej i drugiej żwirowni :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nie wiem jak teraz, ale jeszcze kilka lat temu można było poszukać na "piątce" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzięki. A jest jakaś mapa z numerami ? Obstawiam ,że prawie wszyscy przerzucili się na Zwirka. Pewnie tam też skocze (byłem raz ). Dniówka 40zl niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Coś za coś... Woda trudna, ale chłopaki robią na Żwirku dobrą robotę, fajnie zarybiają i pilnują wody,stąd ceny duże, a jednak nie odstrasza to ludzi... Co do innych zwirowni, wszystkie są niedoceniane i na każdej jest szansa zlowic fajnego oksa i szczupaka... Niestety są zaniedbane i przecwelone przez miejscowych miesiarzy i klusoli. Edytowane 10 Maja 2020 przez mackot88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzięki. A jest jakaś mapa z numerami ? Obstawiam ,że prawie wszyscy przerzucili się na Zwirka. Pewnie tam też skocze (byłem raz ). Dniówka 40zl niestety .Co do mapy, to proszę [emoji5] tak na szybko zrobiłem [emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dniówka jest po prostu droga, a jak trafisz na dzień, że nie połowisz to można się lekko zestresować ... Ale jak ktoś zagląda częściej czyli minimum 5 razy w roku to wtedy lepiej wykupić zezwolenie na cały rok za 200 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzięki za informacje. Właśnie rozważam już w tym roku roczna składkę. Z belly będę łowił także dostęp do miejscowek będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Na Żwirku są bezpłatne łodzie, tylko musisz wcześniej rezerwować. Na 5ke belly boat spoko, bo jest mały zbiornik i można popływać bez strachu☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzięki. Namówiliscie na Zwirka. Roczna można wykupić online ? Dam radę z belly spokojnie , mam sg więc są i wiosła. O sandałach też myślę czasami a widzę ,że też tam pływają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Zezwolenie na Żwirka chyba tylko stacjonarnie... Jak chcesz, za 2 tyg będę w Miedzyrzecu, jak nie zdarzysz do tego czasu kupić, to Ci pomogę ☺ sandacze są, regularnie zarabiają nim wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi