lenny Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Można online.Pobierasz ze strony zezwolenie z rejestrem, drukujesz i wypelniasz. W tytule przelewu podajesz jaka opłata, roczna czy np okresową półroczna - wtedy wpisujesz w tytule daty, np od 01.06.2020 do 30.11.2020. Musisz do zezwolenia dołączyć potwierdzenie przelewu - wydruk. Takie same daty wpisujesz w zezwolenia. Masz wszystko na stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Odświeże wątek. Dzieje się coś na żwirowni z drapieżnikiem? Ktoś był ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Kolego, na każdej zwirowni jest drapieżnik i na każdej coś się działo. Jeśli chodzi o Żwirka, to jest kapryśna, ale da się polowic. Byłem na koniec maja, to szczupaki brały, rozmiarowo raczej gluty, 40-60cm... Jak zakładałem mniejsze przynety, czyli 10-12cm, to sandaczyki pukaly, więc odpuściłem ten rozmiar ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 No ja połowiłem w majówkę na żwirku a tydzień później też się troche działo. Poprostu jestem ciekawy, czy szczupłe nadal są aktywne i czy okoń się bardziej ruszył. Słyszałem o dość sporych okoniach z tej wody, jednak moje próby przyniosły tylko kilka glutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Cześć. Czy ktoś wie czy spinningowo coś się dzieje na Żwirku? Ostatnio odpuściłem bo nie działo się praktycznie nic. Namierzyłem piękne wzdregi i leszcze zbierające jakieś pyłki z powierzchni. Ale też były mało chętne do współpracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ja uderzam w tamte strony za tydzień i na pewno będę chciał popływać za drapieżnikiem, więc dam znać☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_1 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Pływałem w weekend. I nad ranem i wieczorem ryba w toni, ale niemal wyłącznie w miejscach +4 metry. W sumie 6 brań i 3 szczupłe. Jeden z 9'tką z przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ja też od przyszłego tygodnia zamierzam trochę popływać. Ktoś wie jak szukać okoni na żwirku? Na kilka wypadów złowilem może kilka sztuk. Nie mam pomysłu gdzie ich szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Kilka osób , oraz własne doświadczenie ( w zasadzie byłem na Żwirku chyba z 6 razy) przekonało mnie,że nie jest to woda łatwa. Z każdym kolejnym wypadem było gorzej. 1 wypad i od razu podjarka 8szczupłych pod wymiary, 2 wymiarowe i ładny okoń - nastawienie wyłącznie okoniowe. Każdy kolejny raz to 1-3 ryby... Na 2 tygodnie odpuściłem , ale powalczę znowu. Najpiękniejsze okonie przypłynęły mi metr od belly przy samym "statku" . Nie pamiętam dokładnie ale na pewno z 20 sztuk 40+! pozdrawiam https://www.genesismaps.com/SocialMap mapa baty min. Żwirka Edytowane 28 Lipca 2020 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_1 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) https://www.genesismaps.com/SocialMap mapa baty min. ŻwirkaNie ma za co , bawcie się dobrze. Przy okazji byłoby fajnie, gdyby ktoś uzupełnił "białe plamy w zachodniej części dużego zbiornika. Pływałem tam w weekend, ale nie zauważyłem, że kumpel wyłączył mi zapis logów . Edytowane 29 Lipca 2020 przez Lucky_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Dzięki .Dzisiaj pływałem ze 3.5h. Na gumy z opadu 1 obcinka ogonka... Poza leszczami nie było widać praktycznie żadnej aktywności. Na pocieszenie boleń 52cm. Może kwestia godzin aktywności. Ja łowię w okolicach 9-15 max niestety tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Wydaje mi się, że najlepsze są godziny poranne.Byłem ostatnio kilka razy w godzinach popołudniowych i wieczorem. Bez większych efektów. Łowiłem z brzegu.Poza tym, chyba trzeba poczekać na zmianę pogody, jakieś ochłodzenie by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Cześć. Z tego co widzialem ostatnio na Żwirku były zawody spinningowe. Czy ktoś wie jak tam wyniki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Ogólnie bez szału, największy szczupak 90, były jeszcze 89,87,86, największy okoń 30cm, żadnego wymiarowego sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_mich_ Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Może nie jest to szał ale pokaż mi takie wyniki gdzieś w okolicy i to na zawodach ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Masz racje, ale pamiętaj że to nie jest woda PZW ???? Mnie zawody nie interesują ogólnie???? Jutro może uda się wyskoczyć i sprawdzić, czy ryby się ruszyły na Zwirku, bo 3 tyg temu byla kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jutro może uda się wyskoczyć i sprawdzić, czy ryby się ruszyły na Zwirku, bo 3 tyg temu byla kicha.Też się jutro wybieram, zobaczymy o świcie co tam się będzie działo. Też że 3 tygodnie nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 W takim razie do zobaczenia na wodzie ☺ może uda się zbić piątke na wodzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dzięki za info. Czyli to co najważniejsze czyli okonie jeszcze nie aktywne niestety ;/ .Na stronie fb żwirka pojawiła się fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 W takim razie do zobaczenia na wodzie ☺ może uda się zbić piątke na wodzie ????Raczej na brzegu ????Nie będę pływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cześć. Czy ktoś się orientuje czy obecnie na Żwirku jest szansa wejść na lód ? Czy ktoś łowił ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dzisiaj byłem przejazdem, to widziałem że kilka osób siedziało i to w całkiem sporej odległości od brzegu ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Byłem dzisiaj na spacerze.Ludzie siedzieli na rybkach, na środku małego zbiornika.Miejscami ścieżki prawie wydeptane, więc lud raczej mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Lód teoretycznie dosyć gruby. Nawet do 10cm. Na początku kasza, później twardy. W niektórych miejscach kasza, później Świder wpadal w pusta przestrzeń i później lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Cześć. Był ktoś może dzisiaj na Żwirku? Zastawiam się czy jutro uda się wejść jeszcze na lód. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi