mabor Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Ty masz swoje racje, ja mam swoje.Moim zdaniem jeżeli podejrzewasz kogoś, kto przeprowadza kontrolę o spożycie, nie wahaj się wezwać policji, ja mogłem się poddać badaniu bez problemu. Tym bardziej, że jak piszesz miałeś świadka. Już taką sytuację miałem i zgadnij kto miał rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 (edytowane) Nie jestem z tych ludzi co wzywają policję z byle powodu. Nic tak naprawdę się nie stało. Zawiniłem nie dostosowałem się do regulaminu. Oboje wiemy jak było. Ja świadka nie szukałem sama się Pani do mnie zgłosiła. Ale nie potrzebuje niepotrzebnego fermentu. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez DominikBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabor Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 To jest nie ważne z jakich jesteś ludzi, to moim zdaniem leżało w Twoim obowiązku. Podejrzewać jest bardzo łatwo. W sytuacji opisanej powyżej sam wezwałem policję według takich właśnie podejrzeń, z tą różnicą, że gość zarzucił mi to podczas kontroli a nie na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Ok, a co z sumami? Mają na żwirku jakieś ulubione pory żerowania ewentualnie przynęty, które wyjątkowo lubią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Odkopię.Dzieje się coś na tych zbiornikach? Jak jest z tęczakiem, można się pobawić na muchę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Na wędkarstwo pl na yt masz film z teczakami na muchę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi