pio76 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Hej. Czy ktos wozi pawezy silnik spalinowy przy Wigry 355...jaka waga silnika. Chce zamocowac silnik 50kg i go wozic na stale...czy pawez wytrzyma? Producent mowi ze tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jeśli producent mówi, że wytrzyma to nie powinieneś mieć wątpliwości. Producent Wigry nie jest przysłowiowym "Januszem" z garażu i swoją renomę ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kristofer232 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Kolego mam to samo, w tym roku kupiłem wigry355 i 20km i po rozmowie z Panem Zbigniewem mówi że spokojnie można na stałe tylko bezpieczniej silnik za stopę pasem przymocować. A wiem że teraz z tą łódką i 15stka producent pojechał do Szwecji także daje rade raczej.Zobaczymy po dłuższym użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Daje ja miałem taką z silnikiem 30 km. Sprzedałem bo miałem problemy ze zdrowiem.Teraz żałuję.Zbyszek to mój dobry kolega i wiem, że badziewa nie robi, nie ma takiej opcji. Edytowane 23 Października 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ale co ...lepiej zrobić taki silnik o w. 50kg na przestrzał do pawęży, czy standardowo na motylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wiercic pawez i solidna sruba nierdzewna. To najpewniejsze rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Suza 20 ma w standardzie motyle i śruby do założenia. Silnik mam przykręcony do pawęży za pomocą motylków i śrub, a jednak motylki od czasu do czasu muszę dociągnąć. Silnik wożę cały czas na pawęży po polskich drogach, dlatego mam dodatkowo podporę pod kolumnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Woziłem Hondę 10 km i suze 15 km i było ok pawez miałem przewiercona i wszystko skręcone na śruby z nierdzewki . Panowie powiedzcie mi czy powyżej 10 km Wigry chlapią nadal czy ten problem został juz wyeliminowany. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Tu było kilka słów na ten temat http://jerkbait.pl/topic/18039-solar-360-czy-wigry-355/page-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondzio 77 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Sądzicie że wiercenie jest nieodzowne??.Ja skręciłem motylkami i założyłem kłódkę nie ma mowy o odkręceniu. Edytowane 23 Października 2016 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pio76
Hej. Czy ktos wozi pawezy silnik spalinowy przy Wigry 355...jaka waga silnika. Chce zamocowac silnik 50kg i go wozic na stale...czy pawez wytrzyma? Producent mowi ze tak...
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi