Skocz do zawartości
  • 0

Pokrowiec na ponton

gooral

Pytanie

Witam.

Nie wyszukalem podobnego watku to zakladam.

Moj pokrowiec od 4m proscan kraken juz niemal mowi dobranoc (potargany w kilku miejscach).

Poprzednio uzywana honda po 2 czy 3 latach uzywania tez byla troszke nadpruta, ale byla w ogolnym stanie duzo lepszym.

Szukam pokrowca mocnego (material jak honda - promarine ma za cienki), w ksztalcie krzyza (a nie torby), ktory zawija sie dookola pontonu. Jak wyglada sprawa z pokrowcami kolibri (nie wiem jaki maja ksztalt i jakiej sa jakosci)? Orientowal sie ktos ile by kosztowal taki gruby material + usluga uszycia pokrowca w krakowie? (pytam bo od dawna w pl nie mieszkam na stale i nie orientuje sie) - pokrowiec by trzeba bylo obszyc dookola + dac 4 uchwyty (tasma 50mm dookola) + 4 zatrzaski i 4 tasmy do zatrzaskow. Mam mozliwosc kupna oryginalnego nowego pokrowca hondy za okolo 250pln. Jakos wydaje mi sie malo prawdopodobne by ktos policzyl mniej za usluge (za sama tasma 50mm, ktorej potrzeba bedzie pewnie z kilkanascie metrow placilem po okolo 5pln/m + zatrzaski jakich trzeba 4 placilem bodaj po 16 pln/szt a gdzie material (z obszywaniem krawedzi) i robocizna? ale moze sie myle i ktos mi powie zaklad xxx w krk szyje takie pokrowce za "dwiestowy"

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To ile chcesz zaoszczędzić 3,50 zł. Chyba już sam sobie odpowiedziałeś.

Nie chce zaoszczedzic. Jakby w podobnej kasie ktos szyl pokrowce to mozna by bylo zmienic kilka rzeczy.

Pozatym chce sie tez dowiedziec cos o pokrowcach kolibri

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Edytowane przez gooral

• 0

Dołączę się do tematu ja mam ponton 4m kupiłem pokrowiec w tokareksie, ale nie firmy kolibri tylko jakis no name wytrzymał 2 lata ogolnie nie był zły. Niestety takich juz nie maja,a kolibri nie mają na stanie mowili ze w następnej dostawie może przyjdą.

• 0

Panowie napiszcie do mnie za 2h na priva bo pewnie zapomnę a teraz kończe jeden projekt i nie mam czasu.

Mam namiar na ziomka, który Wam zrobi na wymiar pokrowiec jaki chcecie z wszystkimi bajerami jakie chcecie.

Gooral jak chcesz torbę to mogę Ci przywieźć do Dundrum moją (albo podam szwagrowi i odbierzesz w Shankill. Obecnie jej nie uzywam bo ponton jezdzi na przyczepie) sprawdzisz czy nie za mała i dam Ci namiar na kolesia z forum, który je goni za bodaj 20€, nie pamiętam, musiał bym poszukać w privach.

Pozdr

M

• Like 1

• 0

Gooral szukasz pokrowca/plandeki do przewozu pontonu na przyczepce czy torby transportowej do zapakowania złozonego pontonu?

Pozdr

M

Torby na ponton by mi sie nie rizwijal na vanie i nie zaczepual i rzeczy. Nam kilka stojakow na narzedzia na stale przykreconych i jest dosyc ciasno

Sent from my SM-N910F using Tapatalk