Skocz do zawartości

Alumina Baitcaster 200 LX Okuma

witus 1978

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

WITAM :D MAM PYTANIE CO DO WYZEJ WYMIENIONEGO KOLOWROTKA I DYLEMAT BO NIGDY NIE LOWILEM ZESTAWEM CACTINGOWYM I BYLBY TO MOJ PIERWSZY ZAKUP :unsure: CHCIALBYM PRZECZYTAC OPINIE URZYTKOWNIKOW TEGO MULTIPLIKATORA I DOWIEDZIEC SIE CZY BYLBY TO DOBRY ZAKUP :D

A ja z innej mańki.

Brak polskich znaków, bo klepiesz z kafejki na antypodach, ok. Brak interpunkcji, bo na antypodach mają klawiatury bez kropek i przecinków, ok.

Ale co z Caps Lockiem? Zając wielkanocny Tobie na nim przycupnął? Nie ma co, za to każde zdanie zaczęte wielką literą, czyta się super!

Pozdrawiam świątecznie uszczypliwie :mellow:

Grzesiek

proponuję aveona.myslę że na początek hamulec gwiazdkowy w okumie jest prostszy niż magnetyk w dajwie.

Nie rozumiem co może być skomplikowanego w obsłudze jednego klikającego pokrętła z cyferkami.

@witus 1978

bierz Daiwę, to świetny i sprawdzony przez wielu użytkowników tego forum multik za niedużą kasę, mało tego jest to świetna maszynka do nauki rzucania.

Pozdr

Skąd w tej świątecznej atmosferze takie negatywne emocje?! Nikt po nikim nie jeździ, wszystko koleżeńsko, z uśmiechem i przymrużeniem oka. I z życzeniami do tego. :D

Mam nadzieję, że wybór multika okaże się trafiony, sezon będzie bardzo udany, a Święta rodzinne, spokojne i radosne. :D

Pozdrawiam

Grzesiek

mu coś doradż bo przecież do tego głównie służy to forum.

Uwaga, doradzam! :D Docisk szpuli działa niezależnie od rodzaju hamulca rzutowego i ustawienie go w pozycji nieprzeszkadzającej jest konieczne dla obu rozwiązań. Oczywiście, można ze średnio albo słabo ustawionym dociskiem rzucać, ale to tak, jakby jechać samochodem na dwójce 80km/h (jeśli się da :mellow: )

Pozdrawiam

Grzesiek

Bardziej wygląda to tak jakbyś jechał samochodem na ręcznym.Kolego busz -nie mam pojęcia dlaczego hamulec odśrodkowy miałby być łatwiejszy od magnetyka.wiadomo- trochę inna charakterystyka ale moim skromnym zdaniem ze względu na samą wygodę magnetyczny sprawdza się lepiej na początek.

pozdrawiam