norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Szanowne Panie i Panowie.Tak sobie czytam i czytam coraz to ktoś z nas ma problemy z różnymi gadami którzy oszukują nas biedaków, jest to porozrzucane po całym forum.Nieraz wydajemy ostatni grosz na sprzęt wędkarski, wiec postanowiłem aby w tym wątku wpisywać nazwy tych firm oraz ewentualnie podawać strony internetowe.Z wyrazami szacunku i ubolewania.Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 To będzie trudne.Czasami opinie są skrajne. O ewidentnych brać zazwyczaj się informuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Szanowne Panie i Panowie.Tak sobie czytam i czytam coraz to ktoś z nas ma problemy z różnymi gadami którzy oszukują nas biedaków, jest to porozrzucane po całym forum.Nieraz wydajemy ostatni grosz na sprzęt wędkarski, wiec postanowiłem aby w tym wątku wpisywać nazwy tych firm oraz ewentualnie podawać strony internetowe.Z wyrazami szacunku i ubolewania.NorbertŁaskawca!!! To masz jakieś takie niefajne doświadczenia, czy tak z dobroci serca utworzyłeś taki wątek, aby część braci wędkarskiej się w nim naparzała a część czytała z wypiekami na twarzy? Być może masz szczere intencje ale imho niezbyt w nie wierzę. Ale jak koniecznie chcesz, to PZW może być? Co prawda nie wciskają mi sprzętu wędkarskiego ale z roku na rok mam coraz większe wrażenie, że rżną mnie na około 200 PLN na dzień dobry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 MIKADO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 MEGABASS!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Moze od razu wymienić wszystkie i wątek do kosza :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Moze od razu wymienić wszystkie i wątek do kosza :-)a może by tak... bez wymieniania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Można i bez :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Bo w sumie tak sobie pomyślałem, że przestrzeń pomiędzy Mikado a Megabassem wyczerpuje temat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) HahahaKoledzy, potwierdzam mam podobny problem z serwisem (Mc sklep, Multi com, Tomasz Wodz) i co nie ma ludzi pokrzywdzonych?A to z wątku osapian 55. Edytowane 24 Października 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Norbert nie poszło w temacie o Stradicu '15 to tu kombinujesz jak ogień wzniecić .... :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Przemek widzę że jeden kolega cię denerwuje teraz ja drugi. Ale ja biorę to na miękko i mam to w nosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Z uśmiechem pisze ...a czym ty masz mnie denerwować? Ten wątek od początku wygląda jak wygląda :-)@theslut juz wyżej o tym napisał :-) Edytowane 24 Października 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam Może nie od razu całe firmy, lecz produkty sygnowane logo danej firmy którego opisy najbardziej rozmijają się z rzeczywistością.Mam patyki - w sumie blanki niezłe.Lecz przelotki - ha hahahaha z miedzi.Naprawdę. Poczerniona?czy też może jakaś powłoka nałożona,lecz za długo się nie utrzymała.I błyszczy jak tyłek zza krzaka czerwona miedź.O pomyłce nie ma mowy - zdemontowałem szczytowe przelotki i wkładka bez problemu daje się "kroić" scyzorykiem.Kijki dość zaawansowane w latach dlatego przemilczę firmę.... Pozdrawiam - Romek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Shimano - klekotaly po roku lowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Klapki kubotaRozpuscil się klej i piana podeszw i zostały pod gorącym prysznicem na promie do Nynasham 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ładnie by było rozpoczynając taki temat rozpocząć również ,,wyliczankę", oczywiście merytorycznie, podając przynajmniej jeden przykład i jakiś dowód bądź chociaż przesłankę przemawiającą za zasadnością nominacji. Puki co zaprosiłeś nas do zabawy, a sam zająłeś miejsce cheerleaderki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ale podałem przykład proszę poczytać uważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 HahahaKoledzy, potwierdzam mam podobny problem z serwisem (Mc sklep, Multi com, Tomasz Wodz) i co nie ma ludzi pokrzywdzonych?A to z wątku osapian 55.Tu napisałem. Jest tu wielu takich ludzi pokrzywdzonych np przez serwis firemki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czytam uważnie, tak samo jak wyraźnie napisałem, że chodzi mi o post rozpoczynający dyskusję, a nie któryś z kolei gdy inni zaczęli już robić sobie żarty. Poza tym niepoważne jest rzucenie przykładu firmy z argumentem ,,tu jest wielu pokrzywdzonych". taka forma moim zdaniem jest niedopuszczalna. Zarzucanie nieuczciwych praktyk bez podania konkretnego przykładu (z własnego doświadczenia a nie wyczytanego lub zasłyszanego) to w tym wypadku zwykłe oczernianie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Klapki kubotaRozpuscil się klej i piana podeszw i zostały pod gorącym prysznicem na promie do Nynasham Kubotki zostaw w spokoju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Jeśli ktokolwiek chce by ten wątek był poważny to raczej należy mówić o konkretnych produktach a nie o firmach. Każda ma mniej lub więcej za paznokciami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kubota to świetna japońska firma.Produkująca min. Ciągniki rolnicze, koparki itp. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi