Skocz do zawartości

Firmy sprzedające sprzęt wędkarski które robią nas w konia. Spis dla potomnych.

norbertkrakow

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowne Panie i Panowie.

Tak sobie czytam i czytam coraz to ktoś z nas ma problemy z różnymi gadami którzy oszukują nas biedaków, jest to porozrzucane po całym forum.

Nieraz wydajemy ostatni grosz na sprzęt wędkarski, wiec postanowiłem aby w tym wątku wpisywać nazwy tych firm oraz ewentualnie podawać strony internetowe.

Z wyrazami szacunku i ubolewania.

Norbert

Szanowne Panie i Panowie.

Tak sobie czytam i czytam coraz to ktoś z nas ma problemy z różnymi gadami którzy oszukują nas biedaków, jest to porozrzucane po całym forum.

Nieraz wydajemy ostatni grosz na sprzęt wędkarski, wiec postanowiłem aby w tym wątku wpisywać nazwy tych firm oraz ewentualnie podawać strony internetowe.

Z wyrazami szacunku i ubolewania.

Norbert

Łaskawca!!! To masz jakieś takie niefajne doświadczenia, czy tak z dobroci serca utworzyłeś taki wątek, aby część braci wędkarskiej się w nim naparzała a część czytała z wypiekami na twarzy? Być może masz szczere intencje ale imho niezbyt w nie wierzę. Ale jak koniecznie chcesz, to PZW może być? Co prawda nie wciskają mi sprzętu wędkarskiego ale z roku na rok mam coraz większe wrażenie, że rżną mnie na około 200 PLN na dzień dobry.

• Like 3

Witam

Może nie od razu całe firmy, lecz produkty sygnowane logo danej firmy którego opisy najbardziej rozmijają się z rzeczywistością.

Mam patyki - w sumie blanki niezłe.Lecz przelotki - ha hahahaha z miedzi.Naprawdę. Poczerniona?czy też może jakaś powłoka nałożona,lecz za długo się nie utrzymała.

I błyszczy jak tyłek zza krzaka czerwona miedź.

O pomyłce nie ma mowy - zdemontowałem szczytowe przelotki i wkładka bez problemu daje się "kroić" scyzorykiem.

Kijki dość zaawansowane w latach dlatego przemilczę firmę....

Pozdrawiam - Romek

• Like 1

Ładnie by było rozpoczynając taki temat rozpocząć również ,,wyliczankę", oczywiście merytorycznie, podając przynajmniej jeden przykład i jakiś dowód bądź chociaż przesłankę przemawiającą za zasadnością nominacji. Puki co zaprosiłeś nas do zabawy, a sam zająłeś miejsce cheerleaderki.

• Like 2

Czytam uważnie, tak samo jak wyraźnie napisałem, że chodzi mi o post rozpoczynający dyskusję, a nie któryś z kolei gdy inni zaczęli już robić sobie żarty. Poza tym niepoważne jest rzucenie przykładu firmy z argumentem ,,tu jest wielu pokrzywdzonych". taka forma moim zdaniem jest niedopuszczalna. Zarzucanie nieuczciwych praktyk bez podania konkretnego przykładu (z własnego doświadczenia a nie wyczytanego lub zasłyszanego) to w tym wypadku zwykłe oczernianie.

• Like 1