kogut Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Zobacz serie Phenixa BLACK CHROME. https://rodmas.pl/?p=119 Edytowane 15 Lipca 2017 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) matagi super shorehttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-MATAGI-T-Russell-SUPER-SHORE/683 Edytowane 15 Lipca 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Fishing Art Heers II Nanohttp://www.fishingart.eu/19-Hers.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Dzięki, wszystko się zgadza, moja wina zapomniałem napisać że, szukam jednoskładu przepraszam.Więc co z jednoskładów by pasowało? Edytowane 15 Lipca 2017 przez sneyks123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzięki, wszystko się zgadza, moja wina zapomniałem napisać że, szukam jednoskładu przepraszam.Więc co z jednoskładów by pasowało?Jeśli krótszy byłby ok, to mam na sprzedaż nowy blank Phenixa TX 714 (213cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Jeśli krótszy byłby ok, to mam na sprzedaż nowy blank Phenixa TX 714 (213cm)I to jest dobre rozwiązanie w tej sytuacji 2,30+ będzie uciążliwy w transporcie, no chyba ,że masz dostawczy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) A StC Tournament Panowie??? Edit: Nie ta długość niestety Edytowane 15 Lipca 2017 przez Kogut Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 O przejazd się nie martwię, bagażnik dachowy ma swoje uroki najważniejsze jest żeby kij miał przedstawione parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 To ja zabieram się za ogarnięcie propozycjii a tak btw. Jak będzie 5 cm krótsza niż ustawa przewiduje to nie widzę przeciwwskazań. Długość jest głównie podyktowana proporcjonalnie lepszą amortyzacją, po prostu zależy mi na bezpiecznym holu.BARDZO mi na nim zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 po przerzuceniu kijaszków od 2,00 do 3,00 metrów wybór padł na HS o dł. 2,60 i to mi (podkreślam mi) najbardziej pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 a może suzuki!, super blanki i sie znajdzie monoblank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 O przejazd się nie martwię, bagażnik dachowy ma swoje uroki najważniejsze jest żeby kij miał przedstawione parametry.No to Phenix TX 764C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 A StC Tournament Panowie??? Edit: Nie ta długość niestety ja mialem kiedyś, będę miał zdaje się od poniedziałku,mi bardzo pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 ja mialem kiedyś, będę miał zdaje się od poniedziałku,mi bardzo pasował chodź w moje ślady przywiozę Ci tenryu w cascie i będziesz mógł płocie rzucać 30cm i poperki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 chodź w moje ślady przywiozę Ci tenryu w cascie i będziesz mógł płocie rzucać 30cm i poperki No i o 3 w nocy muchy w jagodzie ganiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 No i o 3 w nocy muchy w jagodzie ganiać ? ja stawiam baterie do czołówki. a tak wracając do tematu widziałem takiego 15 lb do 25g czerwoniaka w cascie z oplotem po całości i matą w Dolniku czyli standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 o fajnie jutro zadzwonie to pogadamy o tym ryju , Arek (Mistrz Dadaja) powiedział że łowienie sandaczy castem jest dla leszczy i prawdziwi męscy zawodnicy łowią normalnymi kołowrotkami i nie pierd#$% się z tymi śmiesznymi zabawkowymi kołowrotkami z ameryki , wiec musze zweryfikować swoje poglądy na ten temat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 ja stawiam baterie do czołówki. a tak wracając do tematu widziałem takiego 15 lb do 25g czerwoniaka w cascie z oplotem po całości i matą w Dolniku czyli standard Mógłbyś podać jakieś symbole kijów, ewentualnie serie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 tenryu injection bc i technicaly evo bc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) o fajnie jutro zadzwonie to pogadamy o tym ryju , Arek (Mistrz Dadaja) powiedział że łowienie sandaczy castem jest dla leszczy i prawdziwi męscy zawodnicy łowią normalnymi kołowrotkami i nie pierd#$% się z tymi śmiesznymi zabawkowymi kołowrotkami z ameryki , wiec musze zweryfikować swoje poglądy na ten temat Może miał na myśli że nałapał castem leszczy ☺☺☺Łowilem sandacze spinem wiele lat ale cast to dla mnie dużo fajniejsza zabawa i szybki hol ryby myślę że Twoje poglądy są ok ☺ Edytowane 17 Lipca 2017 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 I to puknięcie mętnookiego na caście..........BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Sandaczowy pstryk na Delfinie....to jest bajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Sandaczowy pstryk na Delfinie....to jest bajkato nie pstryk tyko eksplozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Pany szukam kija na brzegowe łowienie sandaczy i szczupakow . Jedyna dlugosc jaka biorę pod uwage to 9 stop(2,75) m . Zalezy mi zeby kij byl szybki przy podbiciu gumy i progresywny pod ryba.. Czego oczekuje Komfortowe podbicie gumy 4 cale na glowkach 8-25 gram , oprocz tego sandaczowe woblery 9-11 cm. Mimo iz kij ma podbijac ww gumy to dobrze gdyby ladowal ww woblery. Najlepiej dosc delikatny szczyt wzgledem mocnego dolnika. Wolalbym nawet cos z zapasem do 35 gram oby dobrze podolal ww przynęta Ktos cos? Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Szerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 es 90mhf2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi