pezet Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Tego jeszcze chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Ściema jakaś strona śmiga jak trzebaale na forach lipa nie działa Edytowane 25 Października 2016 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 http://www.spidersweb.pl/2016/10/google-nie-dziala.html U mnie nie działa na 2 komputerach i w telefonie, a z siecią nie ma żadnego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 U mnie youtube działa bez zarzutu, a google to nawet wyszukało info sprzed 2 godzin, że nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Kto nie ogląda fikołków i stron anty dobra zmiana, temu YT nie zablokowali.Z resztą zrobili porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Mi na komórce działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 ...gdy google zacznie działać https://www.google.pl/search?q=mi+czy+mnie&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=2qkPWMSkFajs8wfgi4GQDg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Oj tam, oj tam Mnie czy mi - ważne wiadomo o kogo chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 u MIĘ już działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Poszłem do drugiego pokoju (wiedziałem kiedy doszłem bo już byłem). Pacze a u mnie tysz działa. A fikoły to tak fikajom rze ... słownika ortograficznego zabrakło! Edytowane 25 Października 2016 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi