brig Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 W końcu znalazłem to czego szukałem, wklejam linka może się komuś przyda:https://www.fishingmegastore.com/stillwater-lure-hang-bag~12823.htmlJeszcze raz dzięki za pomoc Panowie[/quote Jak zobaczysz to napisz jak wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nie ma problemu, jak tylko przyjdzie wrzucę krótki opis i może jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Torba przyszła więc zgodnie z obietnicą krótki opis. Generalnie do wykonania nie mogę się przyczepić. Wszystko wygląda w miarę solidnie, na plus głębokość 30cm, także nawet najdłuższe przynęty spokojnie można powiesić. Bardzo kompaktowa, nie zajmuje dużo miejsca, a przy tym spokojnie zmieści 20szt. sporych jerków lub więcej "smukłych" przynęt (dla porównania wielkosciowego torba flambeau AZ6) Co dla jednych jest plusem dla innych może być minusem zbyt kompaktowa jak dla mnie - okienka 5,5cm na 5,5cm to trochę za mało, niektóre przynęty nie wchodzą niestety(aczkoliwek nieliczne), poza tym gdyby były ciut większe spokojnie można by było w jednym okienku powieść np. dwa slidery 12tki, a tak jest trochę ciasno. I jeszcze jedna wnerwiająca rzecz, a mianowicie "warga" materiału na obrzeżach torby, która nie pomaga przy wyjmowaniu przynęt z brzegowych okienek. Nie jestem też pewien jak spisze się na dłuższą metę siatkowane dno, jerki trochę ważą, oby nie powodowało to żadnych przetrać ale to wyjdzie w praniu.No i trzeba pamiętać, że torby tego typu lubią trochę hałasować. Podsumowując torba naprawdę wydaje się w porządku, szczególnie, że cena nie jest zbyt wygórowana. Niestety jak dla mnie trochę zbyt mała, mogłaby być 10cm dłuższa i wtedy okienka automatycznie byłyby większe. Miała mi zastąpić wielkie dwustronne pudło z jerkami a tak się nie stało, więc zadowolony jestem umiarkowanie. Edytowane 3 Listopada 2016 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi