Żbiku Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Mam 2 szpulki od Shimano 1000 z przednim hamulcem i nie potrafię ich zidentyfikować. Moze ktos bedzie w stanie mi pomoc, bo chce je wystawić na sprzedaz ale nie wiem od jakich sa dokładnie modeli. 1. Aluminiowa, oznaczenie wewnątrz NAVI-X-10002. Kompozyt, oznaczenie wewnątrz CTN-1F-3 (Catana?) Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Nie jestem pewny ale aluminiowa wygląda jak od Super Aero F.Wieczorem sprawdzę dokładnie te oznaczenia.Jak będzie pasować i cena będzie dobra to wezmę. Edytowane 26 Października 2016 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dokładnie, lewa to szpulka od Super Aero 1000F.Prawa to najprawdopodobniej Catana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Podłącze się do tematu Panowie do czego będzie pasować szpulka od stradica 4000 FC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 To podpytam jeszcze, od jakich modeli moze pasować szpulka do Technium 1000FA, bo z chęcią bym nabył zapasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 To podpytam jeszcze, od jakich modeli moze pasować szpulka do Technium 1000FA, bo z chęcią bym nabył zapasowa Na 99% podejdzie szpulka od Exage / Nexave FA a i z Cataną FA bym popróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Udało mi sie zakupić w JP oryginał od Technium 1000FA i juz do mnie płynie/leci/jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Od Catany np nie pasuje. Tzn pasuje i nawija nawet ładnie ale pokrętło ma szczelinę i nie można dokręcić go do konca. Jak widać, górny rant szpuli jest niższy w Catanie niz w Technium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A ile dałeś za szpule?szkoda że wcześniej niewidziałem tego tematu,ja mam 3 do swojego to mogłem puścić jedną... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dałem 120zl z wysyłka. Czekam aż przyjdzie i bede ja sprzedawał, bo sprzedałem jednak Techniuma i szpula bedzie mi zbędna jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi