michal7709 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mam jeszcze parę pomysłów przed świętami wiec jak jest ktoś chętny z okolic W-wy R-mia i nie tylko to zapraszam na priv .Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Odświeżam temat byłem wczoraj woda opada ,i robi sie już całkiem ładnie ,i żywo w wodzie ,ładne klenio-jazie się pokazują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Odświeżam temat byłem wczoraj woda opada ,i robi sie już całkiem ładnie ,i żywo w wodzie ,ładne klenio-jazie się pokazują . Serwus! Mam zamiar się wybrać nad Pilicę Chętny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Serwus! Mam zamiar się wybrać nad Pilicę Chętny? jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Najwcześniej w przyszły piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Byłem dzisiaj na szybkim rekonesansie i jeden ryb ładnie usiadł ,ale za duża odległość i nie zaciąłem ,woda w miarę idzie połowić tyko czasu nie miałem i pogoda trochę nie bardzo ,po świętach atakuję ,i może łódkę wyciągnę ,więcej wody się ogarnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Może w poniedziałek będę w okolicach Białobrzeg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 I jak nad Pilicą coś się dzieje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzieje się ,tylko trochę pogoda nie dopisuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 A lowisz na jakim odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Rzeczyca ---Tomczyce , t.j w linii prostej ponad 25 km rzeki ,znam te wody bardzo dobrze i wiem gdzie i czego można sie spodziewać jak pogoda pozwoli to w weekend spływam łódką bo tyle km brzegiem nie chce mi się latać a i z łódki więcej się przejrzy wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ja z kolei upodobalem sobie przyujsciowy odcinek tej uroczej rzeczki, jakieś 5 ostatnich km usługę poznać od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wieści z nad wody : stan Pilicy wraca powoli do normy ,myśle że w weekend można sie szykować na klenio-jazie ,oraz bolenie ,zwłaszcza te drugie ładnie hulają !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Byłem dzisiaj na chwilę zobaczyć jak woda, jeszcze wysoko, ale nie jest źle ,co prawda na prze pływankę ale zameldowały sie 3 leszcze przyzwoitych rozmiarów ,klenie - jazie nie aktywne ....ale to tylko kwestia kilku dni i zaczną atakować a wtedy spin w garść !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Byłem dzisiaj nad rzeką i ktoś może powiedzieć czym jest spowodowany ten osad który rzeka z sobą niesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Sulejów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Tak myślałem, że to ta zjebana zapora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Woda spada i powinna się w miarę upływu czasu się wyklarować , no i coś tam się dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 17 Czerwca 2017 przez michal7709 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jak byłem ostatnio to szukałem przelewu i dopiero jak wszedłem na niego to się skapnelem gdzie jest dobrze, że wziąłem go bokiem bo po środku jest głęboki wlew i była by niespodzianka ładny kłębek taki Piliczany swojak:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Taki Pilicki Jasio . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wczorajszy na Pilicy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ładny na co wziął i wogole na którym odcinku wedkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ładny na co wziął i wogole na którym odcinku wedkujesz?Na robala!!!!!!!!!!!!!!!!!! na spina to trza umieć łowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Łowię w okolicy Nowego Miasta ,a jeśli chodzi o przynęty to zapraszam na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi