bolomistrz7 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Tym razem z wędką ale na zero - widoki i pogoda zrekompensowały brak kontaktu z Rybą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Siema, ktoś już może coś łowił w okolicy Warki? Coś się rusza powoli w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Panowie, mając opłacone radomskie można łowić po obu stronach Pilicy? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Może chodziło ci o Radomszczańskie? Dokładniej okręg piotrkowski? Tak możesz po obu stronach rzeki. Strona nie ma znaczenia ale dopiero od ujścia czarnej włoszczowskiej w tym okręgu (RP2). Chyba że wykupiłeś też okręg częstochowski od źródeł do czarnej włoszczowskiej (RP1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Panowie, mając opłacone radomskie można łowić po obu stronach Pilicy? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalkaod wpływu Drzewiczki do ujścia do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Panowie, mając opłacone radomskie można łowić po obu stronach Pilicy? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaObwód rybacki rzeki Pilica nr 5: 25. Rzeka Pilica (od ujścia rzeki Drzewiczka do mostu drogowego w Białobrzegach wg. dawnego przebiegu trasy E-7) wraz z wodami jej dopływów oraz wody starorzeczy i innych zbiorników wodnych o ciągłym dopływie lub odpływie do wód tych cieków, z wyłączeniem rzeki Drzewiczki, 26. rzeka Mogielanka (od jej źródeł do jej ujścia do rzeki Pilica) , 27. zbiornik Błędów, 28. jezioro Świdno, 29. jezioro w Białobrzegach powyżej mostu drogowego (stary przebieg trasy E-7), 30. jezioro w Białobrzegach poniżej mostu drogowego (stary przebieg trasy E-7). Obwód rybacki rzeki Pilica nr 6: 31. Rzeka Pilica (od mostu drogowego w Białobrzegach do jej ujścia do rzeki Wisła) wraz z wodami jej dopływów oraz wody starorzeczy i innych zbiorników wodnych o ciągłym dopływie lub odpływie do wód tych cieków), 32. jezioro w Brzeźcach, 33. jezioro Wodanowskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Czy ktoś może powiedzieć jaki stan wody od sulejowa w górę rzeki i jak z rybostanem:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 N trawersie Kurnędza dość wysoko, przynajmniej wyżej niż w ubiegłym roku o tej porze. Z rybostanem, jak wszędzie nie ma szału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Klikasz w daną stacje pomiarową i masz stan wody z wykresem http://monitor.pogodynka.pl/#map/19.8431,51.0457,9,true,false,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Wiem jak sprawdzać poziom wody ale gdy się nie zna rzeki to nic wiele nie mówi. Koloru wody też nie sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Byłem ostatnio w niedzielę na białobrzeskim odcinku woda była jeszcze podniesiona ale już się ładnie klarowała, co do ryb u mnie standardardowo jak na Pilicy ładny okonek i malutki szczupaczek, oczywiście wypuszczonePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Widzę, ze nic się nie zmieniło, jeśli chodzi o wyniki na Pilicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Czasem trafi się mikro kleń i ledwo wymiarowy bolek. Na moim odcinku woda elektryzuje więc nie ma szans na nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 A co to znaczy, że "woda elektryzuje" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Ja ostatnio miałem wyjście suma kiedy wyciągałem wobler. A woda dość czysta. Dobrze, że nie chlapnął bo wrażenie i tak mocne.Zawrócił tuż pod powierzchnią przy moich nogach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 A co to znaczy, że "woda elektryzuje" ?To znaczy że nie brakuje panów elektryków amatorów z różnym sprzętem. Po prostu kłusownictwo w biały dzień nikt się nie ukrywa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiniel Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 https://facebook.com/watch/?v=273896784035689 Łza się w oku kręci. Pamiętam stare dobre czasy, kiedy to z plaży łowiąc na mąconego (ciekawe kto pamięta taką metodę) szło się na lody albo oranżadę w woreczku;-). Jakież to piękne ryby w tym rejonie wychodziły.Teraz takie nowe, wybetonowane - trochę dziwnie czuje się człowiek... czas mija nieubłaganie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Czasem trafi się mikro kleń i ledwo wymiarowy bolek. Na moim odcinku woda elektryzuje więc nie ma szans na nic więcej.Pilicę to załatwił zalew sulejowski. Pamiętam czasy, kiedy w lato w Białobrzegach przejść się nie dało na drugą stronę, nawet w kąpielówkach, bo tak głęboko było. Teraz piach. Więc gdzie te ryby mają się uchować. Pewnie boleń jest jedyną rybą, na którą warto się nastawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Potwierdzam to co pisze Pawel ja stary nie jestem 40+ i pamietam dolki na zakretach 3-4 m ale moj tata opowiadal jak nie bylo Sulejowa to w tych miejscach bylo tak ( nie bylo wtedy echa ) to brali tyke 12m i dna nie siegali to byla woda !!! A teraz jak bylem za kleniami to tam gdzie w zeszlym roku byly ladne kluski i baski to widy po kostki .Malo tego tam ta woda sie trzymala przez ok 30 lat a teraz piach az zal bylo patrzec ech...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Dawno nikt nie pisał o pilicy. Coś tam jeszcze pływa w okolicach Białobrzeg i Warki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommoss Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Zawsze gdy jadę Z Krakowa do Warszawy to zjeżdżam na godzinkę dwie w Białobrzegach by pochodzić trochę ze spinem. Woda bardzo fajna i czysta ( chodzi mi o klarowność ) Ostatni raz byłem w zeszłym tygodniu nie pożałowałem 2 szczupaczki około 60 cm i kleniki 40 + w dwie godzinki to naprawdę niezły wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jest ktoś, kto łowi na górnej Pilicy? Mam na myśli odcinek do Szczekocin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Niżej trochę łowię okolice Przedborza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Pojechałem, zobaczyłem, echo w wodzie, ale wrócę. Piękna, dzika, meandrująca wśród łąk rzeka . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 wybrałeś najładniejszy odcinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi