theYard Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Czy ktoś z kolegów widział zapowiedź nowej telewizji wędkarskiej ? Zapowiada się bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 W moim odczuciu to chłopaki strzelają sobie w stopę. Choć życzę im jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jakieś bliższe szczegóły o nowej TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 W moim odczuciu to chłopaki strzelają sobie w stopę. Choć życzę im jak najlepiej.Może stwierdzili, że ich dotychczasowa formuła się wyczerpała? Zawsze jest ryzyko niepowodzenia - ale mają przecież dokąd wrócić.Dawno ich nie oglądałem - ale to takie lajtowe wędkowanie. Bez ambicji wyczynowych, onanistyki sprzętowej. Przyjemne do obejrzenia. Chcąc się rozwijać, muszą wyjść poza tematy: przystawka z grochem, spin z główek, lin/karaś spławikowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dobrze im życzę , ale kilka lat temu byli fajniejsi - gdzieś ten specyficzny klimat uciekł w mojej ocenie, mimo wszystko zaglądam tam nieregularnie. Łowią po swojemu i oby tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Koledzy Lucio i Wiaderny tez lowia po swojemu, to akurat nie zawsze jest argument ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie było w Pl płatnej telewizji wędkarskiej, fajnie będzie obejrzeć w zimowe noce piękne polskie łowiska w dobrej jakości i fajnych ujęciach. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz196209 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jakieś bliższe szczegóły o nowej TV ?https://www.youtube.com/watch?v=Uu-4zAIWrOU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Hehe 5:30 bedzie też coś dla mięsiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czy będzie ciekawie, to się okaże. Mnie się marzy taka telewizja w wydaniu spinn-cast-mucha. Może kiedyś TV JERKBAIT SPINN&CAST. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 takich kanałów na YT jest masa a WT nie za bardzo ma się czym szczycić od tak sobie zwykłe wyprawy na rybki bez opowiadań technik i metod. Nie jeden z kolegów z JB.pl mógłby kręcić coś podobnego. Nie wróże im przyszłości wiecej zgarnia oglądalności Lucio albo Wędkarska Pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Koledzy Lucio i Wiaderny tez lowia po swojemu, to akurat nie zawsze jest argumentMam na myśli, że nikt im nie będzie narzucał co i jak mają robić . Wiaderny akurat ma sposób i jest skuteczny Co do powodzenia tego projektu , wszystkiego najlepszego - osobiście nie skorzystam Edytowane 30 Października 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Pomysł nowatorski i moim zdaniem na początku wypali. Ciekaw jestem czy uda im się skłonić polskiego widza (a w dodatku wąskie grono wędkarzy) do regularnego płacenia 9,9 zł miesięcznie. Konkurencja z Youtube jest spora i będzie w dodatku darmowa. Osobiście na początek zainwestuje 9,9 zł i zobaczę co dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Program TV Trwam, jest całkiem ok, jak dla mnie za dużo "gliździarstwa" ale jest trochę muchy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 W moim odczuciu to chłopaki strzelają sobie w stopę. Choć życzę im jak najlepiej. Czemu tak uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ja kupiłem pakiet za 27zł na 3 miesiące. Filmy nakręcone fajnie, po podłączeniu kompa do telewizora jakość wysoka. Ciekawa formuła, można coś wynieść z filmu jeżeli chodzi o wiedzę wędkarską. Na minus ilość filmów, myślałem, że będzie ich więcej na początek. Nie działa mi na smartfonie i tablecie. Kombinuje z przeglądarkami itp. ale póki co bezskutecznie. Może w przyszłości zrobią apkę na androida. Czy kupię po 3 miesiącach następny pakiet? To zależy od ilości filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 zmienili się chłopaki - są trochę inni ,mniej spontaniczni i zważają na słówka, kiedyś więcej jechali po sobie i byli bardziej śmieszni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zawsze przewijałem ich filmy ... wtf " Kiedy w końcu coś złowią ? " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Koledzy Lucio i Wiaderny tez lowia po swojemu, to akurat nie zawsze jest argument Lucio pseudonim BT. Dziwie się, że w ogóle się tu wspomina o " takich rzeczach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Odgrzeje kotleta. Ogląda ktoś płatną? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Warto darmową ! Mega progres ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Odgrzeje kotleta. Ogląda ktoś płatną? Warto?Nie warto. Niestety projekt nie wypalił patrząc na założenia versus realizacja. Filmy miały sie pojawiać raz w tygodniu. Ostatnio rzadko, mniej wiecej raz w miesiącu. W takiej postaci nie widzę szans na przetrwanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Straszna bieda ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Wiadomo, kasa.... Wędkarstwo (wędkarze) w Polsce jest takie jak każdy widzi. Z tych kilku procent świadomych koleżanek i kolegów po kiju, pewnie niewielki odsetek wykupywał abonament. Dodatkowo problem reklamodawców. W Polsce trzeba ich szukać poza biznesem wędkarskim, który jest bardzo biedny w tej płaszczyźnie. A nikt poważny, nie wyda kasy na reklamę w powstającym dopiero projekcie. Smutne to ale takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Całą treść oddaje artykuł Jacka Jóźwiaka, gdyby to przeczytali może by się nie pchali na tak głęboką wodę http://muskie.home.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=366&Itemid=99999999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi