elmo Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Po pierwsze to jest to projekt kolegi z forum - zdaje sie @pablator2k. Wiec wypada kibicowac. Po drugie sa na antenie tv nankanale NTLRadomsko ktory na UPC. Zalkadam wiec ze monetyzacja nastapila skoro sa emisje.Po trzecie mam nadzieje na nowe odcinki z nocnymi sandazami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Po pierwsze to jest to projekt kolegi z forum - zdaje sie @pablator2k. Wiec wypada kibicowac. Po drugie sa na antenie tv nankanale NTLRadomsko ktory na UPC. Zalkadam wiec ze monetyzacja nastapila skoro sa emisje.Po trzecie mam nadzieje na nowe odcinki z nocnymi sandazami. Nie wiem, czy sie dobrze rozumiemy. WT oddało markę HookaTv, ale juz nie sa „razem”. Za Hooką stoi Adam, za WT, a właściwie juz teraz Wędkarską Przygodą - Paweł i Artur. Tak sie składa, że wszyscy z Torunia, wiec z każdym się znam. Kulis tez trochę „liznąłem”. Nawet film z Hooka zgrałem Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzieki za wyjasnienie. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 A ja bez wazeliny - ładna muzyczka i piękne ujęcia z drona to ostatnie rzeczy potrzebne do dobrego wędkarskiego materiału . Tak trochę uszczypliwie powiem, że czasem warto jeszcze coś złowić... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Szymon, zgadzam się Jedyne wyjście to kręcić poza granicami naszego kraju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 A ja bardzo dobrze wspominam tubę i szkoda że miałem rację. Miło było oglądać relacje znad wody kończące się jak większości wędkarzy. I ten ogólny luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ileż (dobrego) ten wspaniały duet zrobił na moich łowiskach już po pierwszych odcinkach- sobotni wędkarze za czeli wieczorami latać za sandaczami aż do skutku kiedy to pan chciał nie chciał w końcu trafił i haida walić w łeb co popadnie czy ma 25cm czy 40cm złapał pięć mało bo zawiesił się szósty. dla mnie żenada i parcie za wszelką cenę na szkło ! więcej złego zrobiły te opowieści gdzie - jak i na co niż dobrego- skutek brak sandaczy w moich wodach! kwitują - cała sztuka polega by gonić króliczka a nie łapać go panowie gawędziarze !!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Niestety ... wielu celebrytów się narobiło ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Bez jaj, ludzie krecacy filmiki na youtube, jacy z nich celebryci??? Maja za to jakies grosze, ale przynajmniej chce im sie cos robic. A reszta wiesza psy, bo jedno tylko co potrafi zrobic to narzekac... brawo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Najlepiej to schować rzekę do kieszeni wtedy nikt wam w miejscówki nie wejdzie. Eechhh chłopaki weźcie się za łowienie ryb,a nie pitolicie takie farmazony w necie.Więcej dystansu szczególnie do samych siebie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ileż (dobrego) ten wspaniały duet zrobił na moich łowiskach już po pierwszych odcinkach- sobotni wędkarze za czeli wieczorami latać za sandaczami aż do skutku kiedy to pan chciał nie chciał w końcu trafił i haida walić w łeb co popadnie czy ma 25cm czy 40cm złapał pięć mało bo zawiesił się szósty. dla mnie żenada i parcie za wszelką cenę na szkło ! więcej złego zrobiły te opowieści gdzie - jak i na co niż dobrego- skutek brak sandaczy w moich wodach! kwitują - cała sztuka polega by gonić króliczka a nie łapać go panowie gawędziarze !!!!!!!!! ... zawsze powtarzałem i będę powtarzał: za brak ryb w polskich wodach odpowiadają kormorany i Wędkarska Tuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 to trochę jak pan Szymański najpierw pokazał gdzie jak i na co a teraz ból że na łowisku (npPłock) lata dwadzieścia łodzi jednorazowo? proszę nie wypisywać tu opowieści że to czy tamto - cały rok widuje panów co niedawno nie wiedzieli jak "nanizać" gumę na hak dzigowy a teraz mają łodzie po 15-20 tysięcy i leją w łeb co popadnie (technika nie ważna) łącznie z osławionym trolem. w tym miejscy pozdrawiam wszystkich (kolegów) co siedzą więcej przed monitorem niż nad wodą rozwijając się wędkarsko i specjalne pozdrowienia dla tych dla których podstawowym sprzętem na rybach jest lorneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Najlepiej to schować rzekę do kieszeni wtedy nikt wam w miejscówki nie wejdzie. Eechhh chłopaki weźcie się za łowienie ryb,a nie pitolicie takie farmazony w necie.Więcej dystansu szczególnie do samych siebie.panie kolego zapewniam pana średnią przyjemnością jest stanie po zmroku z niechcianym towarzyszem łowów który dwa metry za tobą wymachuje trzy metrowym jaxonem do 80g wyrzutu jakąś chńską pacyną którą uważa za wobler bo akurat ty złowiłeś sandacza i tu na usta ciśnie się tytuł piosenki Lombardu "Przeżyj to sam" to pogadamy! pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 A zwróciłeś mu uwagę?Nie każdy zna podstawy etykiety na łowisku, niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Znasz regulamin?Jaka jest odległość między wedkarzami? Podpowiem,przy spiningu z brzegu 25m,jeżeli nie wyrazisz zgody na zmniejszenie tej odległości.Jak trafił się gamoń,który nie umiał się zachować to było pognać chwasta,a nie wylewać krokodyle łzy jaki to internet bee. Kiedyś była poczta pantoflowa,książki i czasopisma, a teraz mamy neta i YouTube.Takie czasy i nic z tym nie zrobisz. Jak już powiedziałem,rzeki do kieszeni nie schowasz.Co do cytowanego lombardu to mam takie przeżycia na porządku dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 widzę kolego że należysz do twardzieli typu LINDA zapraszam Cie na wędkowanie do mnie- ciekawe ile powędkujesz zanim byś trafił na intensywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 widzę kolego że należysz do twardzieli typu LINDA zapraszam Cie na wędkowanie do mnie- ciekawe ile powędkujesz zanim byś trafił na intensywną Szkoda słów na komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 no to trzymaj się kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 ... zawsze powtarzałem i będę powtarzał: za brak ryb w polskich wodach odpowiadają kormorany i Wędkarska Tuba...I Lucio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamO123 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 a tu proszę chce człowiek wejść na forum i dupa .... niema już WT można było napisać jkiś komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 to masz pecha zawsze możesz kupić sobie koszulkę WT albo czapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 a tu proszę chce człowiek wejść na forum i dupa .... niema już WT można było napisać jkiś komunikat Chwilowa przerwa techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi