Skocz do zawartości

Nowy projekt Wędkarskiej Tuby

theYard

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze to jest to projekt kolegi z forum - zdaje sie @pablator2k. Wiec wypada kibicowac. ;)

Po drugie sa na antenie tv nankanale NTLRadomsko ktory na UPC. Zalkadam wiec ze monetyzacja nastapila skoro sa emisje.

Po trzecie mam nadzieje na nowe odcinki z nocnymi sandazami. :)

Nie wiem, czy sie dobrze rozumiemy. WT oddało markę HookaTv, ale juz nie sa „razem”. Za Hooką stoi Adam, za WT, a właściwie juz teraz Wędkarską Przygodą - Paweł i Artur. Tak sie składa, że wszyscy z Torunia, wiec z każdym się znam. Kulis tez trochę „liznąłem”. Nawet film z Hooka zgrałem ;) Edytowane przez Krab

ileż (dobrego) ten wspaniały duet zrobił na moich łowiskach już po pierwszych odcinkach- sobotni wędkarze za czeli wieczorami latać za sandaczami aż do skutku kiedy to pan chciał nie chciał w końcu trafił i haida walić w łeb co popadnie czy ma 25cm czy 40cm złapał pięć mało bo zawiesił się szósty. dla mnie żenada i parcie za wszelką cenę na szkło ! więcej złego zrobiły te opowieści gdzie - jak i na co niż dobrego- skutek brak sandaczy w moich wodach! kwitują - cała sztuka polega by gonić króliczka a nie łapać go panowie gawędziarze !!!!!!!!! :(

• Like 3

ileż (dobrego) ten wspaniały duet zrobił na moich łowiskach już po pierwszych odcinkach- sobotni wędkarze za czeli wieczorami latać za sandaczami aż do skutku kiedy to pan chciał nie chciał w końcu trafił i haida walić w łeb co popadnie czy ma 25cm czy 40cm złapał pięć mało bo zawiesił się szósty. dla mnie żenada i parcie za wszelką cenę na szkło ! więcej złego zrobiły te opowieści gdzie - jak i na co niż dobrego- skutek brak sandaczy w moich wodach! kwitują - cała sztuka polega by gonić króliczka a nie łapać go panowie gawędziarze !!!!!!!!! :(

... zawsze powtarzałem i będę powtarzał: za brak ryb w polskich wodach odpowiadają kormorany i Wędkarska Tuba...

to trochę jak pan Szymański najpierw pokazał gdzie jak i na co a teraz ból że na łowisku (npPłock) lata dwadzieścia łodzi jednorazowo? proszę nie wypisywać tu opowieści że to czy tamto - cały rok widuje  panów co niedawno nie wiedzieli jak "nanizać" gumę na hak dzigowy a teraz mają łodzie po 15-20 tysięcy i leją w łeb co popadnie (technika nie ważna) łącznie z osławionym trolem. w tym miejscy pozdrawiam wszystkich (kolegów) co siedzą więcej przed monitorem niż nad wodą rozwijając się wędkarsko i specjalne pozdrowienia dla tych dla których podstawowym sprzętem na rybach jest lorneta :D 

Najlepiej to schować rzekę do kieszeni wtedy nikt wam w miejscówki nie wejdzie. Eechhh chłopaki weźcie się za łowienie ryb,a nie pitolicie takie farmazony w necie.Więcej dystansu szczególnie do samych siebie.

panie kolego zapewniam pana średnią przyjemnością jest stanie po zmroku z niechcianym towarzyszem łowów który dwa metry za tobą wymachuje trzy metrowym jaxonem do 80g wyrzutu jakąś chńską pacyną którą uważa za wobler bo akurat ty złowiłeś sandacza i tu na usta ciśnie się tytuł piosenki Lombardu "Przeżyj to sam" to pogadamy! pozdrawiam !

Znasz regulamin?

Jaka jest odległość między wedkarzami? Podpowiem,przy spiningu z brzegu 25m,jeżeli nie wyrazisz zgody na zmniejszenie tej odległości.Jak trafił się gamoń,który nie umiał się zachować to było pognać chwasta,a nie wylewać krokodyle łzy jaki to internet bee. Kiedyś była poczta pantoflowa,książki i czasopisma, a teraz mamy neta i YouTube.Takie czasy i nic z tym nie zrobisz. Jak już powiedziałem,rzeki do kieszeni nie schowasz.

Co do cytowanego lombardu to mam takie przeżycia na porządku dziennym.