JEMIS Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dotrzymałem słowa i zarejstrowałem się.Warsztaty bardzo profesjonalnie poprowadzone.Bardzo miła i sympatyczna atmosfera.Brao panowie I.H.Matuszewscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Miło powitać wśród zarejestrowanych Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Super witaj @JEMIS - myślę że bez problemu odnajdziesz się na zdjęciach z krótkiego repopratżu ze spotkania, jak równiez wśród jerkbaitowej społeczności z tego co odniosłem wrażenie podczas spotkania siedzisz trochę w temacie tak że tym bardziej zachęcam do aktywnego udziału w forum! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufkin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam jestem tu nowy mam taką sugestię może jakiś filmik z pracowni Fishing Center by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi