Skocz do zawartości

Jerkbait - aplikacja na smartfona

dawidostroda

Rekomendowane odpowiedzi

JB jest dostępny przez tapatalk... Można sobie skrót wywalić (do jerkbaita) bezpośrednio na pulpit i działa dokładnie tak jak miałaby działać dedykowana aplikacja (o ile ktoś podjąłby się ją napisać)

Edit: no i tapatalk jest dostępny na wszystkie platformy sprzętowe, Andka, Windę, MacOS itp...

Edytowane przez venom_666
  • Like 1

Ja przeglądam Jerka głównie przez smartfona ale przez TapaTalk i jest to o wiele bardziej wygodne niż przez przeglądarkę. Trzeba się co prawda trochę przestawić i przyzwyczaić ale myślę że warto.

Co do apki - to może być ciekawy pomysł, ja na pewno pobiorę jak będzie.

• Like 1

Osobiście mam problemy z dodawaniem wątków przez mobilne urządzenie.Powiadomienia przychodzą troszkę pózniej niż potrzeba.Często przez to pluję sobie w brodę, że uciekła mi okazja na którą długo czekałem.Nie mam powiadomień w danej chwili.Dopiero jak włączę TapaTalka.

Z chęcią taką aplikację zainstalowałbym na moim telefonie i nawet wykupił konto premium tak jak to jest na TapaTalku.Fajna sprawa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Kogut Fishing

Taka talk jest spoko pod warunkiem że nie korzysta się w telefonie z windowsa, nie można już pobrać apki

https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/tapatalk-classic/9wzdncrfhwnl

Jest w bibliotekach Microsoftu ;)

Link odpalić z poziomu telefonu i pobiera, instaluje, hula ;-)

• Like 1

Jedynie nie da się dodać ogłoszenia na giełdzie (nie nożna wybrać kategorii)

u mnie po prostu wchodzę w odpowiedni dział giełdy, wybieram ikonke nowego wątku i daje się ...

Czy da się zrobić apkę dedykowaną??

Pewnie tak, ale to i plugin do forum będzie potrzebny by mogła je odczytać, i nie apka, tylko apki na wszystkie platformy sprzętowe i umieszczenie ich w odpowiednich "sklepach" by użytkownicy mogli bez problemu pobrać i zainstalować bez kombinowania z trybami deweloperów, hakowaniem systemu i innymi duperszmitami pozwalającymi instalować niezależne oprogramowania z "obcych" źródeł...

• Like 1