dawidostroda Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Tapatalk za biedny? Jak dla mnie, to nie umiesz skorzystać z 80% funkcji :-)Toż on ma pełną funkcjonalność na forum... Tapatalknięte z Teixa za pomocą StelliJak dla mnie to jestes nieco zarozumialym , skad Ty czlowieku mozesz wiedziec co ja potrafie , a czego nie !!! 80% hehe dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A przepraszam szanownego kolegę. Nie miałem na celu absolutnie urażenie Twojej osoby.Miałem na myśli jedynie to, że jeśli Tapatalk jest dla kolegi zbyt biedny, to być może nie poznał jego możliwości.Uniżenie się kłaniam i przepraszam za szkalowanie Twojej osoby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A przepraszam szanownego kolegę. Nie miałem na celu absolutnie urażenie Twojej osoby.Miałem na myśli jedynie to, że jeśli Tapatalk jest dla kolegi zbyt biedny, to być może nie poznał jego możliwości.Uniżenie się kłaniam i przepraszam za szkalowanie Twojej osoby.Spoko Daniel . dla mnie po prostu jest biedny bo po za wstawieniem do aplikacji kanałow RSS w sumie nic ciekawego nie ma . Nie wspominając już o szacie graficznej . Gdyby któryś z adminów dał zgodę na zrobienie typowej apki Jb .... to można pomyśleć . Póki co zrobiłem sobie taki skrót jak widać na foto w wersji mobilnej zawsze pod ręką i nie żre baterii , nie musi używać przeglądarki itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak nie uzywasz przeglądarki to co używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 tapataklk wyświetla najnowsze nieprzeczytane, oddzielnie te w których brano udział, oś czasu, czyli wszystkie posty, powiadomienia, prywatne wiadomości... wszystko dostępne jednym klikiem, bądź przewinięciem strony. fotki i linki wyświetla... co trzeba więcej?? powiadomienia via mail chodzą bez problemu...Czasem po prostu nie ogarniamy androida czy innego systemu w telefonie, ale to nie wina talka tylko użyszkodnika.... czasem trzeba coś skonfigurować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Czyli to samo co mobilna strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Czyli to samo co mobilna strona.Moim skromnym zdaniem - trochę szybciej to działa na Tapatalku. Szczególnie gdy zasięg nieco biedny.Ponownie - moim zdaniem - nieco szybciej działa aplikacja na IPhone niż na Samsungu. Te dwa mam i używam, tyle mogę powiedzieć. Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Napewno mnie pakietu leci... A jeżeli ktoś używa kilku kont na różnych forach ma wszystko pod ręką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A to sie zgadza. Wszystkie fora w jednym miejscu. Wędkarskie czy motoryzacyjne - znaczenia nie ma :-) Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Chetnie podesle apk dla kogos kto ma iosa albo windows , androidzie.smiga jak burza . Moze.nie.tyle apke co fast start na pulpit . W celu sprawdzenia . Na androidzie smiga.jak.wsciekla.. nie jest to kit . Spam itp . Jesli ktos.zainteresowany,prosze o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Moim skromnym zdaniem - trochę szybciej to działa na Tapatalku. Szczególnie gdy zasięg nieco biedny.Ponownie - moim zdaniem - nieco szybciej działa aplikacja na IPhone niż na Samsungu. Te dwa mam i używam, tyle mogę powiedzieć. Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Brawo Ty.Danielo, dzieki bardzo za info , wiem na co zwrocic uwage w apk.jb. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Hm mozna :-) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dasz namiary na .apk? Jestem ciekawy jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dasz namiary na .apk? Jestem ciekawy jak to działa Narazie jest w wersji testowej :-) brak poki co zgody od Admin Jb na rozpowszeechnianie :-) trzeba jeszcze dopracowac pare rzeczy , poki co lata na androidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Moim skromnym zdaniem - trochę szybciej to działa na Tapatalku.Szczególnie gdy zasięg nieco biedny.Ponownie - moim zdaniem - nieco szybciej działa aplikacja na IPhone niż na Samsungu. Te dwa mam i używam, tyle mogę powiedzieć. Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli U mnie odwrotnie, lepiej działa mobilka niż tapatalk. Nie wiem dlaczego ale tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 U mnie odwrotnie, lepiej działa mobilka niż tapatalk. Nie wiem dlaczego ale tak jest.dosyć zaskakujące Nie piszę niemożliwe, ale zaskakujące Może to kwestia telefonu/Androida/systemu? Mam stary tablet Szajsunga TAB 2 - na nim Tapatalk nie działa zbyt szybko, ale na nim to już wszystko nie działa zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na iPhonie poza problemem z dodawaniem tematów nie ma żadnych problemów Powiadomienia troszkę się spóźniają, ale to nie duży problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Możliwe że telefon nie domaga, uciążliwe było ładaowanie na moto e lte. Ale w niczym nie ustępuje mobilka jak pisałem jak dla mnie. Edytowane 1 Listopada 2016 przez hvast87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi