slawek_2348 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 http://allegro.onet.pl/team-daiwa-fuego-2500-unikat-i1575176 929.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 -@Stugrzeg !Na co decydujesz sie ?.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam.stugrzeg@op.pl ,stworzyłeś temat Fuego vs. New Caldia, a tu DAIWA NEW 09 CALDIA, wystawiona na allegro zaraz po zakupie, po co było tyle pytać? Jeśli przeszkadza proszę nie czytać lub zmienić forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam.stugrzeg@op.pl ,stworzyłeś temat Fuego vs. New Caldia, a tu DAIWA NEW 09 CALDIA, wystawiona na allegro zaraz po zakupie, po co było tyle pytać? Jeśli przeszkadza proszę nie czytać lub zmienić forum Uwielbiam wręcz taką bezinteresowną uprzejmość... Chyba ucałuję Pana Panie Grzesiu w oba policzki boś Pan wręcz mi?łd chłopak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @zorroNiezabardzo kumam o co chodzi, ale jako uczestnik mam prawo zadawać pytania na szanownym Forum, mam tez prawo wystawiać na Allegro co mi się podoba (zgodnie z regulaminem) i nic komuś do tego ?źeby mnie krytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi