Koton Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Domowy barometr brań 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Spróbuje pozyskać pod koniec maja kilka może z 15 szt małego sandaczyka -narybek letni. Wcześniej powpuszczam gupiki żeby się pomnożyły i zobacze co sie bedzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drakmen Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Spróbuje pozyskać pod koniec maja kilka może z 15 szt małego sandaczyka -narybek letni. Wcześniej powpuszczam gupiki żeby się pomnożyły i zobacze co sie bedzie działo. W sumie, to nic niespodziewanego działo się nie będzie. Sandacze szybko zjedzą gupiki. Jak masz baniak 200 litrów, to odważnie idziesz z ilością sztuk, ale się nie zrażaj! Takie małe sandaczyki muszą mieć cały czas ful żarcia, bo zaczną się zjadać na wzajem. Gupiki szybko się skończą, więc poszukaj sobie w okolicy wody, gdzie jest pełno małych rybek. Duże sitko, gęsta podrywka, tudzież firanka i do dzieła ????. Napisz kiedyś jak efekty, bo sam jestem ciekawy. Powodzenia. Pozdrawiam. Edytowane 1 Listopada 2020 przez drakmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Kiedyś, ze 20 lat temu, miałem zajawkę i trzymałem trzy małe sandaczyki w akwa. Aby uniezależnić się od pozyskiwania drobiu do karmienia, co stanowi spory problem na jesieni i w zimie, miałem w zamrażarce kilka rybek. Wykraiwałem małe filety i nabijałem na szpilkę. Taki zestaw wrzucałem do akwa, kilka gibnięć i sandaczyk ściągał fileta. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopada 2020 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koton
Domowy barometr brań
Top użytkownicy dla tego pytania
13
3
3
3
Popularne dni
30 Paź
20
1 Lis
13
31 Paź
6
2 Lis
4
Top użytkownicy dla tego pytania
Koton 13 odpowiedzi
Night_Walker 3 odpowiedzi
PGr1 3 odpowiedzi
chlodnica 3 odpowiedzi
Popularne dni
30 Paź 2016
20 odpowiedzi
1 Lis 2016
13 odpowiedzi
31 Paź 2016
6 odpowiedzi
2 Lis 2016
4 odpowiedzi
Popularne posty
Koton
Domowy barometr brań
inter
to podsyłam też swoje akwarium i też atak okonia https://www.youtube.com/watch?v=f4534b36Qj4
Koton
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi