Krzysiek_W Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Czy ktoś jest może zorientowany ile może trwać czas odprawy? Czekam już 3 tygodnie. Ok, zdażało się że przesyłka leżała 10 dni, ale to jest niezłe przegięcie. Za tydzień skończy mi się śledzenie. Zadzwonił bym do nich i się spytał ale nie chcę się wkopać, a nóż widelec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Oni maja tam taki pierdolnik że sobie nie wyobrażasz,moja paka leży tez już ze 2 tygodnie.gdzie w magazynie to kobitka nie potrafiła powiedzieć,gdy powiedziałem miejmy nadzieje że nie zginie,odpowiedziałamiejmy śledzenie już mi się skończyło,paki brak a to Stelka SW jest kiedyś prawie miecha szukałem mojej paczki z japan okazało sie że jednak zaginęła,ale kasę oddali,tak więc jak cos trafi na ich magazyny to ryzyko że ktoś ma lepkie łapy jest,bo przecie to coś atrakcyjnego z zagranicy może iść,to grzebią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A nie dostałeś prośby o przesłanie dokumentów do zgłoszenia celnego? To lepiej zadzwoń, bo mojemu znajomemu odwalili taki numer, że nie wysłali mu zawiadomienia, a paczkę z multikiem odesłali po 20 dniach do nadawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i tak chyba zrobię, zadzwonię. Listu z rządaniem okupu nie dostałem, wogóle ostani wpis ze śledzenia to In Customs.Normalnie jak jest clona i opodatkowana to potem jest wpis custom detained. Wtedy bym przynajmniej wiedział, że ktoś już ją obmacał. Ech... szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi