bosman Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 wita,mam pytanie,czy korzystal ktos z uslug tego sklepu internetowego?jak u nich z terminami dostawy?z gory dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja w zeszłym tygodniu u Nich kupowałem, ale na ebayu, Po 20'stu godzinach towar w Polsce, w Wa-wie po odprawie celnej, a dalej to pora?źka, 2 dni! brak mo?źliwości śledzenia, polskie filie kurierskie to olewatorstwo klienta, maja nas w d...e.PS. Polskie blondynki z biur obsługi są owszem ładne, ale głupie jak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosman Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 i skad ten stereotyp bladynki ja akurat mieszkam w irlandiii,sprobuje moze nie bedzie tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 bardzo dobry sklep, niektore ceny troche chore ale obligacji do zakupu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bosman
wita,mam pytanie,czy korzystal ktos z uslug tego sklepu internetowego?jak u nich z terminami dostawy?z gory dziekuje za odpowiedzi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi