marcinoloolo Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam , mam pytanie polecacie jakieś Pióra do robienia kogutów bo kupiłem za przeproszeniem jakąś tania lipę Poproszę o link do stronki gdzie dostane coś lepszego , dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 flyfishing Bogdan Gawlikkapki lub pióra siodłowe.Jak potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy pisz śmiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Pióra od Gawlika to loteria i nie wiesz co dostaniesz.Mogę polecić mistpool.comSklep zagraniczny ale płatności paypalem i wysyłka do polski gratis. Dostawa czasem szybsza niż ze sklepu w kraju a jakość i ilość bez porównania... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dokładnie sam zaczynałem z piórami od Gawlika ... jedna paczka wszystko fajnie a w drugiej już masakra....Poszukaj w fishing mart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi