godski Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL Producent: DaiwaModel: Z Seria: 2020HLTyp: LKlasa: HMasa [g]: 265Typ hamulca: InnyPrzełożenie: 6,4:1Liczba łożysk: 13Moc hamulca [kg]: 6 kgSzpulka - pojemność: 125 m/033Szpulka - masa [g]: 17Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]: Szpulka - szerokość [mm]: Szpulka - typ: AżurowanaDokumentacja: InneNarzędzia: NAkcesoria: BrakKraj produkcji: JaponiaOpis: Duży , ciężki i mocny. Polecam.Niestety, już nieprodukowany. Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA Zdjęcia multiplikatora Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Weszła wersja Limited - http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/z2020_black_ltd/index.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Niestety, tylko z wyższym przełożeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rothen Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Szukam .Z chęcią kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Na Ebayu jest zero. Aż dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Na yahoo jp czasami się zdarzają staruszki, ale przeważnie strasznie sponiewierane. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To mnie się trafiła stamtąd w całkiem dobrym stanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ten nowy ma w nazwie LIMITED.Ten stary JEST Limited, bo po prostu bardzo trudno z dostepnoscia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W takim razie bardzo się cieszę , bo nie wiedziałem , że mam wersję Limited . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAURUS1989 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto W PL ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Ja trafiłem w prawie że idealnym stanie Zetkę za 1300zł W sobotę będę rozbierał i smarował także wstawię foto Jeśli byś kiedyś sprzedawał daj znać :-) Edytowane 9 Listopada 2016 przez brig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAURUS1989 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Na buyee.jp i o dziwo cło mnie ominęło Przyznam szczerze że kupowałem w ciemno bo nie mogłem znaleźć tłumaczenia dla "Gorigori" i obawiałem się że daiwa może ząbkować Na szczęście tylko któreś z łożysk szumi i może to miało oznaczać "Gorigori". Łożysko wymienię i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Na buyee.jp i o dziwo cło mnie ominęło Przyznam szczerze że kupowałem w ciemno bo nie mogłem znaleźć tłumaczenia dla "Gorigori" i obawiałem się że daiwa może ząbkować Na szczęście tylko któreś z łożysk szumi i może to miało oznaczać "Gorigori". Łożysko wymienię i będzie git To fart miałeś. Mnie z fromjapan vat nie minął. Teraz kotwice za 6000 jenów też są w urzędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAURUS1989 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Gdyby ktoś chciał Zetkę to jest tu:http://buyee.jp/item/yahoo/auction/s507527529 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Na buyee.jp i o dziwo cło mnie ominęło Przyznam szczerze że kupowałem w ciemno bo nie mogłem znaleźć tłumaczenia dla "Gorigori" i obawiałem się że daiwa może ząbkować Na szczęście tylko któreś z łożysk szumi i może to miało oznaczać "Gorigori". Łożysko wymienię i będzie git Jaką wysyłkę wybrałeś? Bez ubezpieczenia i sprawdzenia za 0 JPY czy ubezpieczoną i sprawdzoną za 500 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TAURUS1989 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie pamiętam jaką przesyłkę wybrałem ale kosztowała mnie coś koło 100-120zł także obstawiam że była ubezpieczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Gdyby ktoś chciał Zetkę to jest tu:http://buyee.jp/item/yahoo/auction/s50752752910 minut do końca i prawie 1500 zł. Jak dojdą cło i vat to będzie ponad dwa. Ja odpadam.Licytuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ma ktoś może wymiary łożysk mam tylko shemat ale nie ma tam opisu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 https://www.hedgehog-studio.co.jp/products/detail.php?product_id=2537 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL
Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA Z 2020HL/ 2020HSL
Producent: Daiwa
Model: Z
Seria: 2020HL
Typ: L
Klasa: H
Masa [g]: 265
Typ hamulca: Inny
Przełożenie: 6,4:1