popper Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Arku a jak to się ma do zakazu połowu według RAPR, bo jakoś nie wierzę, że kłusujecie z premedytacją strona 10, RAPR. Wody Zalewu Wiślanego i rzeka Elbląg mają status wód morskich - więc tu zasady są troszkę inne niźli RAPR. Tu ciosa nie podlega ochronie - natomiast ciosy same z siebie się chronią są tak ościste iż największe dwunożne kormorany odradzają ich konsumpcje PZDRZanderixArku, Polak potrafi. Kilka lat temu wymieniłem sporego bolenia, za ładne okonie. Ponoć nic smaczniejszego jak grillowany boleń z Frytką..... a może z frytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Arku a jak to się ma do zakazu połowu według RAPR, bo jakoś nie wierzę, że kłusujecie z premedytacją strona 10, RAPR. Wody Zalewu Wiślanego i rzeka Elbląg mają status wód morskich - więc tu zasady są troszkę inne niźli RAPR. Tu ciosa nie podlega ochronie - natomiast ciosy same z siebie się chronią są tak ościste iż największe dwunożne kormorany odradzają ich konsumpcje PZDRZanderix Co nie musi przeszkodzic im w pojawieniu się na pewnym portalu aukcyjnym w słoiku w zalewie octowej <_< Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Arku a jak to się ma do zakazu połowu według RAPR, bo jakoś nie wierzę, że kłusujecie z premedytacją strona 10, RAPR. Wody Zalewu Wiślanego i rzeka Elbląg mają status wód morskich - więc tu zasady są troszkę inne niźli RAPR. Tu ciosa nie podlega ochronie - natomiast ciosy same z siebie się chronią są tak ościste iż największe dwunożne kormorany odradzają ich konsumpcje PZDRZanderixArku, Polak potrafi. Kilka lat temu wymieniłem sporego bolenia, za ładne okonie. ...no to pogratulować deal`a Waldku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czadowa zdobycz @Zanderix.Ryba znana mi tylko z ksiazek przyrodniczych u Ciebie gosci na wedce. I z tego co piszesz to rok rocznie regularnie. Super sprawa! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A ja coś nie mogę się wpasować Co jakiś czas zaglądam do Elbląga ale Ciosy ani widu Są okonie,leszcze,kerguleny a ciosy nie.Chciałem dopisać nowy gatunek ale szczęścia mi brakCzy to już po wszystkim?? PozdrawiamW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Czy to już po wszystkim?? PozdrawiamW. Taaa po PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Coś kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Coś kręcisz tezeten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Fajny epizodzik takie okresowe zabawy z egzotycznym, przypuszczam, dla ogromnej wiekszosci wedkarzy gatunkiem.Przyznam, ze nie wiem o niej nic.. Ja mialem przyjemnosc z bassami slonecznymi w cieplej wodzie El. Dolna Odra...ale niestety na spining nie chcialy brac. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ja kiedyś takiego słonecznego bassa złowiłem - ale w szwajcarskim jeziorku i hiszpańskim zbiorniku zaporowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Coś kręcisz tezeten? Elblążanie twierdzą że tej konkretnej fali jeszcze nie było. Może coś przeoczyli? Generalnie chciałem złowić nowy gatunek (to takie moje hobby w hobby ) no i liczę że może jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi