Żbiku Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Szukam opinii o tym młynku. Ma służyć do kijka 5lb, linki 0.04 i łowienia pasiaków na glowki 2-5g + gumka 3-5cm. Interesują mnie opinie tylko o tym młynku. Pytanie, czy warto nowke za 4 stowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 witam Z opisu waga całkiem ,całkiem i cena dogodna .Ja bym brał ...masz opis....http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/17730/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Mam ciche info, ze dostanę ta Ultegre w prezencie A dopiero co kupiłem pare dni temu nowego Techniuma 1000FA i sie zastanawiam co lepsze. Ultegra kusi masa, wkrecana korba i nowsza konstrukcja. Technium sprawdzona i niezawodna konstrukcja. I nie wiem co zostawić Edytowane 31 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ciekawa propozycja do UL ta Ultegra...zwłaszcza C2000S Do dostania w Polsce czy tylko do ściągnięcia z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A nawet nie wiem Chyba z JP, choć sam kręciol ponoć Malezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A dopiero co kupiłem pare dni temu nowego Techniuma 1000FA i sie zastanawiam co lepsze. Nie ma co się zastanawiać. Nawet biorąc pod uwagę jakość nowych produktów to przy tak lekkim łowieniu ta Ultegra przetrwa wieczność. Radocha z kręcenia nią na pewno będzie większa niż "leciwym" Technium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ze schematu wynika, że dobrze "nałożyskowany" jest jak na kołowrotek tej klasy, a z tego co widze i w knobie tulejki można zamienić na łożyska. Na pierwszy rzut oka można zauważyć, że od wyższych modeli różni się kabłąkiem, który w tym przypadku nie jest "one piece bail". Za tą kasę ciekawa pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Technium FA jak dobrze pamiętam nie posiada X-SHIP, Ultegra tak. Dla mnie wygrywa w tym starciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Przyprowadziłem sobie C2000S z JP. Jak do UL'a kołowroteczek fajny, do 5g-wej wklejki Major Crafta rozmiarowo i wagowo bomba. Ale moja Ultegra przyjechała trefna. Podczas prób naprawienia jej wysypywały się po kolei łożyska pod pinionem "Ezo z UK" - czyli z chin Do tego mam wrażenie, że do rozmiarów C2000...do przekładnia od Biomastera 1000S (2011) jest troszkę za krótka i dosyć dziwnie to pracuje.A na łożyskach piniona tudzież gdzieś na rotorze są jakieś tarcia - ja nie mogłem dojść gdzie. Obawiam się, że rozmiary C2000 S / HGS nie pracują idealnie z racji nie dopasowania bebechów Bioma 1000S w innej budzie.Ile razy oglądam jakiś filmik na YT z udziałem tej maszynki to jakiś rusek, ukrainiec, japoniec wspomina o jakichś niuansach pracy kołowrotka, a na dużej ilości filmików słychać jakiś szum...większy niż ten którego można się spodziewać w kołowrotku za te pieniążki. Może Twoja będzie ok. Moja była felerna i podobne egzemplarze widziałem na YT... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi