szczupak12345 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam, piszę do Was z pytaniem o obrot?łwki tej firmy, du?źo ich mają wystawionych na allegro np http://allegro.pl/obrotowka-cobra-3-standard-od-abc-i1562517 075.html łowił ktoś na te obrot?łwki, jak praca?? Dziękij za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Są bardzo dobre. Bierz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 szczerze polecam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 szczerze polecam warto R?łwnie?ź mam. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jedne z najlepszych nie hand made-?łw, bierz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jedne z najlepszych nie hand made-?łw, bierz śmiało.A czym są robione, nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Maszyną? Pozdr?łwka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzięki, @radeqs, za podpowiedź Tak się akurat składa, ?źe wytw?łrcę błystek ABC znam, lubię, a nawet jestem z nim spowinowacony...Z powy?źszych względ?łw nie wypada mi się wypowiadać na temat dobrości błystek. Ale nie mogę przemilczeć, ?źe nie powstają one na tony w chińskich fabrykach przy u?źyciu sterowanych komputerowo maszyn. Są składane ręcznie, bo to raczej trudno przeskoczyć, z tych samych element?łw, z kt?łrych powstaje wiele zawodniczych, tajnych hendmejd?łw sprzedawanych spod lady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orwon Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Bardzo dobre blaszki. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 R?łwnie?ź polecam. Chciałem podkreślić, ?źe jakość u?źytych element?łw (sto?źki baryłki strzemiączka) nie obiega od produkt?łw amerykańskich czy komponent?łw meppsa, a często je przewy?źszaU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jestem mile zaskoczony, dziękuję za odpowiedzi juz kupuje ;P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jedne z najlepszych nie hand made-?łw, bierz śmiało.A czym są robione, nogami? Pisząc nie hand made-?łw miałem na myśli błystki nie powtarzalne wykonywane w domowym zaciszu w kilku no mo?źe kilkunastu egzemplarzach, a co by nie m?łwić o tych błystkach to są powtarzalne. Co nie zmienia faktu, ?źe są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Czy ktoś wie dlaczego zakupy w sklepie z błystkami ABC nie są możliwe ? Mają remanent czy zamknęli całkiem sklep ? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Z tego co wiem to sklep prowadzi jedna osoba - pan Włodzimierz Nadzieja, twórca tych błystek. Oby nie, ale różne przypadki chodzą po ludziach, choroby, wypadki etc. Pozostaje nadzieja że wkrótce wszystko się wyjaśni bo błystki są pierwsza klasa i bardzo łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 fakt, blaszki zacne i oby wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mam jeszcze kilka z allegro (rozmiary 1-2), praca bardzo dobra, start od pierwszego zakręcenia tylko jakość niektórych powłok paletek słabsza po kilku sezonach pojawiły się zaśniedzenia i naloty, ale i tak polecam bo w cenie jakiej były to bardzo dobre wirówki, szkoda jeżeli by nie można już było nabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Czy ktoś wie dlaczego zakupy w sklepie z błystkami ABC nie są możliwe ? Mają remanent czy zamknęli całkiem sklep ?Pan Włodek zmaga się z problemami zdrowotnymi, ale wszystko wskazuje na to, że przejściowymi. Chętnych do zakupu błystek zachęcam do uzbrojenia się w cierpliwość - nie sądzę, by została nadużyta. W razie wyjątkowo pilnych i nie cierpiących zwłoki zapotrzebowań proszę o kontakt na priv - zobaczę, co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Z tego co widzę można zamówić na tej stronie http://www.blystkiabc.pl/category.php?id_category=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Już wszystko wiem, Pan Włodzimierz odpisał co i jak. Trzymajmy za niego kciuki. Jest obecnie na zwolnieniu lekarskim, prawdopodobnie sklep będzie już niedługo czynny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Panu Włodzimierzowi.Miałem kiedyś okazję porozmawiać telefonicznie z Panem Włodkiem.Powiem tak:obrotówki są według mnie lepsze od mepsików-to jednak tylko wabiki, ale opowieści o wedkarstwie Pana Włodzimierza to pasja i poezja.Gdyby nie fakt że dzwoniłem korzystając z przerwy w pracy,to przegadali byśmy cały dzień.Jeszcze raz życzę zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Te obrotówki naprawdę startują na poziomie Meppsów ? Przyznam, że jak na razie nie znalazłem niczego choćby porównywalnego. Effzettki owszem, są łowne, ale podczas łowienia w rzece trzeba je jakoś odpalić i powtarzać operację po każdej napotkanej przez blaszkę przeszkodzie. Ceny ze sklepu internetowego są w miarę realne ? Bo jeśli tak, to są one naprawdę niewielkie jak na ręcznie robione przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Na poziomie Meppsów to w tych czasach startuje byle co. W dodatku byle co potrafi być sporo tańsze od Jego Wysokości Meppsa i równie łowne. A już niektóre hendmejdy biją Meppsa na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Natomiast blachy ABC bardzo smakowite. Jakoś kilka lat nie rozglądałem się za nowościami, bo mam sporo żelaza w pudłach i zalega, więc przegapiłem. Ale teraz się rozejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na poziomie Meppsów to w tych czasach startuje byle co. W dodatku byle co potrafi być sporo tańsze od Jego Wysokości Meppsa i równie łowne. A już niektóre hendmejdy biją Meppsa na głowę. Też tak myślałem, ale praktyka zweryfikowała. Meppsy trochę inaczej czuć na wędce, nie przygasają przy prowadzeniu po skosie względem nurtu, zaś po trafieniu w podwodną trawę szybko wraca im właściwa praca. Bywało minionego lata tak, że przez pół godziny obławiałem daną plażę przy użyciu różnej maści wirówek - bezskutecznie. Zmiana na Meppsika i po pierwszym, drugim rzucie trafiała się z danego miejsca ryba. Łowię na numeracje 1-4, chociaż jakaś 0ka też się u mnie znajdzie. Niestety bardziej kolorowe Meppsiaki kosztują 13-18 zł i tutaj chętnie dorwałbym coś tańszego. No cóż, poczekam aż sklepik znów ruszy i zakupię coś dla testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak dla mnie błystki ABC nie mają konkurencji w tym przedziale cenowym a nawet wśród droższych błystek. Pan Włodzimierz tworzy je od kilkudziesięciu lat. Jedynie aszychminki według mojej opinii mogą mieć wyższe notowania ze względu na większą paletę wzorów i "dodatków" ale są znacznie droższe. Polecam szczególnie modele Cobra, Salar oraz nowość - dociążone Natala Bee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi